Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/7

1637

Κριός
Σύντομα, τα πράγματα αρχίζουν να διαφαίνονται θετικά κι η διάθεσή σου βελτιώνεται, γεγονός που θα βοηθήσει στην ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου. Εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις δε θα λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας. Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να φρενάρετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να σκεφτείτε λεπτομερώς τι θέλετε.

Ταύρος
Καθυστερήσεις κι εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό, μα η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμος
Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών σου και νέες φιλίες σε περιμένουν, ενώ με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες, που βρίσκουν άμεσα ανταπόκριση, κερδίζεις πολλά. Δώσε ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα, αφού η περίοδος ευνοεί τις ανακατατάξεις. Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Προτίμησε να μιλήσεις αυτές τις μέρες στο σύντροφό σου, αφού τούτο το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Καρκίνος
Όλα χρειάζονται την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν κι η βιασύνη θα φέρει λάθος χειρισμούς, που σημαίνουν χαμένο χρόνο. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα, πρέπει να έχει όρια και κανόνες, για να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Λέων
Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμη και μέσα στο σύνολο. Είσαι τυχερός, αφού η διαίσθηση που σε διακρίνει, σε βγάζει από κινδύνους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Λέων, ευνοεί τη σχέση σου και θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άφησε λίγο την ελευθερία πνεύματος που έχεις να φανεί και θα δεις ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Παρθένος
Οι καταστάσεις σε προειδοποιούν για κινδύνους και χρειάζεσαι ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις, πως στο μέλλον δε θα επανέλθεις σ’ αυτή τη δυσάρεστη θέση. Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου συζητήσεις, Παρθένε, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον ταίρι σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

Ζυγός
Χαλάρωσε, ασχολήσου με τον εαυτό σου κι αργότερα θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να έχουν οι πράξεις σου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, μπορείς να ξεκουραστείς κι ίσως να κάνεις αυτό το ταξιδάκι, που πότε – πότε σου περνάει απ’ το μυαλό. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, Ζυγέ, δώσ’ του να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Σκορπιός
Είναι πιθανό, μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να αποδειχθεί σημαντική για την εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου κύκλου και να έρθεις λίγο πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Τοξότης
Μη συνεχίσεις για πολύ ακόμη, αφού η υπερκόπωση καραδοκεί. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα, που προς το παρόν είναι λιγότερο σημαντικά. Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Περιόρισε λίγο το χώρο που κρατά και δεν του ανήκει, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε απομάκρυνση, πράγμα που δε θέλετε. Μία ήρεμη συζήτηση θα δώσει τη λύση, πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένεις. Τα συναισθήματά σου, Αιγόκερε, είναι ξεκάθαρα, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Υδροχόος
Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία και μην ντρέπεσαι να ζητήσεις τη βοήθεια και συμπαράσταση των οικείων σου. Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε τακτική. Με περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις έρωτα στα στάνταρ σου.

Ιχθύς
Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους. Νέες προτάσεις κι ευκαιρίες θα ακολουθήσουν. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ιχθύ, θα είναι μεγάλος. Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις που θα βάλουν πολύ καλές βάσεις.