Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 19/1

1673

Το Τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους και όνειρα!

 

Κριός

Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Η σημερινή ημέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που ίσως σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Αυτή τη μέρα, Ταύρε, θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση (σε ευνοεί η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο). Φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η τύχη (με την Αφροδίτη στον Υδροχόο) είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι μεγάλος. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Δίδυμε, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα, που μπορεί να το φορτίζουν.

 

Καρκίνος

Μπορείς, Καρκίνε, να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μη βιαστείς σήμερα, Καρκίνε, να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ, που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις, ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που ίσως σε στεναχωρήσουν. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μπαίνοντας σήμερα στον Υδροχόο, σε ευνοεί και μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ.

 

Παρθένος

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Θέλεις, Παρθένε μου, να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για τη συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

 

Ζυγός

Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις, αφού με την πορεία που βρίσκεσαι, είναι ζήτημα χρόνου να θα φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί σε συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, καθώς η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

 

Τοξότης

Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν. Σήμερα, Τοξότη, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

 

Αιγόκερως

Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση.  Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Η μοναξιά είναι για να τη ζεις απλά. Για να μαθαίνεις μέσα από αυτή για τον ίδιο σου τον εαυτό.  Σήμερα, Υδροχόε μου, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά.

 

Ιχθύς

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Σήμερα, Ιχθύ, αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα.