Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/1

2014

Κριός

Η σημερινή ημέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, Κριέ μου. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αν κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, Ταύρε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Διαθέτεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου, Ταύρε. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Δίδυμε. Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί. Φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

 

Καρκίνος

Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ. που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Καλό και χρυσό το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Στη σχέση σου σήμερα, Λέων, φρόντισε να δώσεις έντονη αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Παρθένος

Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα. Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Παρθένε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου.

 

Ζυγός

Η αισιοδοξία είναι καλό να δώσει τη θέση της σε ώριμες σκέψεις και μετρημένα βήματα. Καλύτερα να ζυγίσεις προσεκτικά και τα λόγια σου και τις πράξεις σου, πριν πάρεις το ρίσκο της απόφασης. Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας, Σκορπιέ, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις, περνώντας όμορφα με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Οι πλανήτες (ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντί σου και σε ευεργετούν με τις καλύτερες επιρροές τους. Κάνε λοιπόν το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά. Σήμερα, που είναι Κυριακή, Τοξότη, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ωραία, όπως την θέλεις. Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα.

 

Αιγόκερως

Μπορεί κάποιες αλλαγές σε μερικά πράγματα, Αιγόκερε, να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, εγγυάται πως θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Υδροχόος

Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν βιώσεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Ιχθύ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, αφού θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Θα τα πας πολύ καλά στην σχέση σου, Ιχθύ. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά και θα έχεις μεγάλη ευχαρίστηση. Και αν ακόμη έχεις μοναξιά, να ξέρεις, ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο και σε περιμένει καινούργια γνωριμία.