Πες μου τι ποτό πίνεις… να σου πω τι ρόλο βαράς!

4196

Όλοι μας έχουμε ένα αγαπημένο ποτό που επιλέγουμε κάθε φορά που βγαίνουμε μόνοι ή με παρέα. Εκτός φυσικά από τον μπεκρούλιακα της παρέας, ο οποίος ό,τι και να του δώσεις θα το καταπιεί χωρίς πολλά-πολλά. Αρκεί, βέβαια, να του εγγυηθείς πως αυτό που πίνει περιέχει αλκοόλ. Οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι συνήθως προτιμάμε ένα, δύο, άντε για αυτούς που βαριούνται εύκολα, 3 συγκεκριμένα ποτά. Εσύ τι σόι μπεκρής είσαι;

ΚΡΑΣΙ 🍷

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Παίζει ρόλο και το μέρος που βρίσκεσαι. Αν προτιμάς να πηγαίνεις στο κουτούκι του κυρ-Βασίλη, τότε είσαι μερακλής, βρε αδερφέ μου. Ξέρεις να διασκεδάζεις με τον παλιό καλό τρόπο και οι φίλοι σου σε ακούνε πολλές φορές να λες τις παρακάτω φράσεις «Οι παλιοί ήξεραν να διασκεδάζουν» ή «Πλέον η κοινωνία μας δεν ξέρει να ακούει πραγματική μουσική». Συνήθως είσαι πάνω από 23 ή είσαι στα τελευταία έτη της σχολή, ενώ αυτοαποκαλείσαι «παλιά καραβάνα» όταν μιλάς σε μικρότερους.

Αν από την άλλη πας σε μαγαζί που το κρασί το σερβίρουν σε ψηλό ποτήρι και έχει μενού με 200 ποικιλίες κρασιών, τότε είσαι πολύ κυρίλα. Σ΄αρέσουν τα glam και τα φανταχτερά, έχεις όλα τα χούγια ενός αριστοκράτηεκτός από τα λεφτά! Σε θλίβει αυτό, το καταλαβαίνω. Είσαι από τα άτομα που χαζεύουμε στο Instagram οι υπόλοιποι για τη χλιδάτη ζωή σου! Συνέχισε, το κάνεις καλά!

ΒΟΤΚΑ 🥃

Έλα πρωτοετή μου, εδώ σ΄έχω! Πώς να καταλάβεις έναν εκκολαπτόμενο αλκοολικό; Μα φυσικά από τη βότκα που έχει στο χέρι του. Αν είσαι πρωτοετής ή δευτεροετής σίγουρα έχεις καταναλώσει μέχρι τώρα αρκετά μπουκάλια βότκας. Μην ψαρώνεις, παίξ΄το cool και άσε τον κόσμο να λέει. Βγες έξω και μη δίνεις δεκάρα για ό,τι λένε!

COCKTAIL 🍹

Τι να λέμε τώρα; Όλοι λατρεύουμε τα cocktails, ανεξάρτητα από το αν είμαστε μπεκρήδες ή όχι. Ωστόσο, αν πίνεις μονίμως κοκτεϊλάκια όπως τα αποκαλείς, τότε έχω να πω πως είσαι *λίγο* ψώνιο. Θες να φαίνεσαι ότι είσαι γεννημένος για τη μεγάλη ζωή και θες να μας δείξεις απεγνωσμένα πόσο πολύ σκέφτεσαι τις διακοπές του καλοκαιριού σου. Εννοείται δεν θα παραλείψεις να ενημερώσεις τους fans σου γι΄αυτό το καλλιτεχνικό έργο που αποφάσισες να γευτείς!

ΜΠΥΡΑ 🍺

Εσύ που παίρνεις μονίμως μπύρα είσαι λίγο σφιχτοχέρης, έτσι δεν είναι; Μεταξύ μας, η μπύρα είναι η πιο οικονομική λύση για να πιεις. Συνήθως είναι αυτή η χαλαρή φάση που βγαίνεις με ένα (άντε 2 το πολύ) φίλους για να συζητήσετε. Η μπύρα είναι η καλύτερη παρέα για να συζητήσεις προβλήματα και γενικά να ανοίξεις τη καρδιά σου. Πολλές φορές επιλέγεις τη μπύρα γιατί βαριέσαι τη φάση του κλάμπ, αλλά και του λαϊκού- ρεμπέτικου!

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πλέον αγαπητοί, τα ποτήρια μιλούν από μόνα τους!

yang.gr