Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 17/12

640

Κριός

Προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου, Κριέ μου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλές εξελίξεις θα σε ευχαριστούν αρκετά.

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει την επικοινωνία σου, Ταύρε, και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, ώστε να κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Δίδυμοι

 

Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να δώσεις βάση σε κάποια περιστατικά που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Καρκίνος

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό.

 

Λέων 

Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Λέων μου, θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σας, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος, γι’ αυτό μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας…

 

Παρθένος

Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε υπομονή, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν.

 

Ζυγός

Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Ζυγέ. Καλό είναι, να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να μπορέσει να αισθανθεί καλύτερα. Πρέπει να ξέρεις, ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

 

Σκορπιός

Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου, Σκορπιέ, τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα περάσεις καλά με το ταίρι σου, σήμερα. Αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα…

 

Τοξότης

 

Φρόντισε, Τοξότη, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και μεγάλη ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου.

 

Αιγόκερως

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ όμορφα. Η συμβουλή της ημέρας: για να τα βγάλεις πέρα σήμερα πρέπει να έχεις τεράστιο δυναμισμό και είναι σίγουρο, ότι όλα θα τα ξεπεράσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Υδροχόος

Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Υδροχόε, που δεν περίμενες και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή, φρόντισε μόνο να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, καθώς τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

 

Ιχθύς

Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Ιχθύ μου, και, αν δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σας. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις. Μόνο μην ξεχνάς, αυτή την περίοδο, λέξη-κλειδί για σένα είναι η «χαλαρότητα».