7 αντικείμενα που δεν θα αγόραζε κανείς

291

7 δημιουργίες που δεν θα αγόραζε ποτέ και κανένας, αλλά ο νεαρός άντρας ήθελε οπωσδήποτε να δημιουργήσει!
Κάλτσες ειδικά φτιαγμένες για να μην πονάς όταν πατάς lego.
Ναι καταλαβαίνουμε πως για μερικούς γονείς ίσως ήταν σωτήριο, αλλά πραγματικά εσύ θα τις αγόραζες;
Θήκη για μπαγκέτα, ναι καλά βλέπεις, ειδική θήκη για να βάζεις μέσα το αγαπημένο σου ψωμί!
Ντουλάπα για κάλτσες, ναι μία μικρή τόση δα ντουλάπα με κρεμάστρες για να κρεμάς της αγαπημένες σου κάλτσες!
Ως γνωστόν, οι αντίχειρες είναι αυτοί που μας κάνουν να μπορούμε να πιάσουμε κάτι, χωρίς αυτούς η ζωή θα ήταν σίγουρα πιο δύσκολη και κατά πόσο πιθανότητα δεν θα είχε καμία σχέση με την ζωή όπως την ξέρουμε σήμερα.Έτσι αυτός ο άντρας αποφάσισε να βάλει και στο σκύλο του!
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει μάι ειδική βάση παγωτού έτσι ώστε να μπορεί να το προσαρμόζει επάνω στο τρυπάνι του και να το απολαμβάνει καθώς αυτό περιστρέφεται!; Πες την αλήθεια τώρα που το σκέφτηκες για κάποιον λόγο θέλεις και εσύ ένα!
Πόσες φορές έχετε πάει σε κάποια κηδεία η κάποια άλλη εκδήλωση με αποτέλεσμα να συγκινηθείτε και να μην έχετε ούτε ένα μαντήλι να κλάψετε! Ο φίλος μας σας έχει και εδώ την λύση φτιάχνοντας αυτά τα σκουλαρίκια-βάση χαρτιού υγείας για να έχετε πάντα πάνω σας ένα μαντήλι για τα δάκρυα.
Είστε φαν του retro style και αντικειμένων; Τότε σίγουρα θα λατρέψετε το παρακάτω αντικείμενο! Πρόκειται για ένα gadgetακι το οποίο σας ταξιδεύει χρόνια πίσω μιας και πρόκειται για μικρογραφία  του παλιού κλασσικού τηλεφώνου με τον στρόγγυλο επιλογέα
Και τέλος, ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει ταινία παρέα με το αγαπημένο του σνακ; Φυσικά θα μπορούσε και να φάει της παπαδίτσες και τα δημητριακά του κατευθείαν απο το κανονικό πιάτο, αλλά ποιιος δίνει σημασία σε αυτά.. όταν έχει ένα ολόκληρο μπολ στο χέρι σου!