Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/12

736

Κριός

Σήμερα, Κριέ μου, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, αυτούς που είχες χάσει από θέματα που σε αποσυντόνιζαν. Το κλίμα στην σχέση σου, Κριέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις περισσότερα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

 

Ταύρος

Θα σε συνοδεύει σημαντική ενεργητικότητα και μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές τους λύσεις είναι πολύ κοντά.  Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ μαζί με το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο και κοντά στην ευτυχία.

 

Δίδυμος

Σήμερα, Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου.  Σήμερα, Δίδυμε, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

 

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον (δες και τις τελευταίες πέντε λέξεις της παραγράφου). Ο Άρης από τον Ζυγό, Καρκίνε, σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε ν’ αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

 

Λέων

Έχεις να υλοποιήσεις, Λέων μου, πάρα πολλές ιδέες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Καλό, λοιπόν, είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Παρθένος

Οι βάσεις που έχεις θέσει, Παρθένε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, είναι πραγματικά ισχυρές. Σήμερα, Παρθένε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

 

Ζυγός

Ο εκνευρισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχει πρωτεύοντα ρόλο (και σε παρακαλώ μη σπάσεις την οθόνη).  Απόφυγε, σήμερα Ζυγέ, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει το ταίρι σου στη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον ταίρι σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Τοξότης

Από σήμερα, Τοξότη, μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει, πως βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας. Κι αυτό, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

 

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις που θα δεις, είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, διότι κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που βιώνει. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, Υδροχόε, δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενες (χτυπάει συναγερμός;). Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου, Υδροχόε, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιχθύς

Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα, Ιχθύ. Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά κάποια φιλικά σου πρόσωπα ίσως να μη θέλουν και τόσο το καλό σου.  Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Ιχθύ, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει εντάξει, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε να πεις και στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις.