Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/12

255

Σελήνη Τρίγωνο με Ποσειδώνα και Δία σήμερα, μας κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρους συναισθηματικά και γεμάτους τρυφερότητα και ευαισθησία! Ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να φροντίσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Σήμερα, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Κριέ, θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη σχέση σου

 

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα θα είναι καλή για την σχέση σου, Ταύρε. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Δίδυμος

Ξεκινάς τη μέρα σου, Δίδυμε, με ιδιαίτερα μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που απασχολούν τη ζωή σου.  Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, Δίδυμε, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

 

Καρκίνος

Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να πετύχεις αυτό που θέλεις, ενώ διακρίνεσαι από πολύ καλή δυνατότητα επικοινωνίας Σήμερα, Καρκίνε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σας.

 

Λέων

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, ώστε να αντεπεξέλθεις και σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί αιφνιδιαστικά να έρθουν (τις γνωστές και ως ζόρια από το πουθενά). Η σχέση σου, Λέων, είναι αρκετά ισορροπημένη και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου (τώρα, αν σου προτείνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, τι να πω, μεγάλο παιδί είσαι). Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι ευκαιρίες που θα δοθούν αυτή την περίοδο για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία θα είναι πολλές.

 

Ζυγός

Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Εγώ θα σε συμβούλευα, να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Σήμερα, Ζυγέ, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτηματικά από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, άφησε τους εγωισμούς και δέξου την βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου, καθώς είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια. Αν συνεχίζεις να είσαι χωρίς ταίρι, αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Η μέρα σήμερα, Τοξότη, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που σε απομακρύνουν από εκείνο. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις γύρω σου, Αιγόκερε, είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς (αυτή είναι η κατάλληλη λέξη, πίστεψέ με) για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας.  Και σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου, Αιγόκερε. Μπράβο! Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλες τις καλές επιρροές τους.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ευχάριστα.  Είσαι ζώδιο που έχει πολύ στοργή και αγάπη μέσα του, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά τα προτερήματά σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και απουσία άγχους, για να τακτοποιήσεις σήμερα υποθέσεις του παρελθόντος. Στην σχέση σου, Ιχθύ, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα αλλά και το ταίρι σου να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.