Ο Μποτρίνι ετοιμάζει ριάλιτι μαγειρικής… Τρέμε Master Chef

1030

«Πυρετός» προετοιμασιών επικρατεί στον ΑΝΤ1 καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία το ριάλιτι μαγειρικής Hell’s Kitchen, το οποίο, μάλιστα, επιφυλάσσει εκπλήξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χώρος διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι ένα κανονικό εστιατόριο στον πολυχώρο 56, πίσω από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στον Ταύρο, ο οποίος θα αναμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες της εκπομπής και θα λειτουργεί κανονικά ως εστιατόριο για τους τηλεθεατές, που θα απολαμβάνουν τα πιάτα των παικτών και αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του ριάλιτι.

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το σπίτι στο οποίο θα μπουν και θα παραμείνουν εσώκλειστοι οι 20 παίκτες του ριάλιτι, 10 άνδρες και 10 γυναίκες.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν στο σπίτι στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η πρεμιέρα του Hell’s Kitchen θα γίνει την Δευτέρα, 5 Μαρτίου, στις 21:00.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν αρχικά σε δύο ομάδες, μπλε (άνδρες) και κόκκινη (γυναίκες). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και χρηματικό έπαθλο, αξίας 30.000€.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα θα δούμε και μία μεγάλη έκπληξη, καθώς στο εστιατόριο θα παρακαθίσουν 30 αναγνωρίσιμα πρόσωπα, από τον χώρο της showbiz, αλλά και της γαστρονομίας.

Στο εστιατόριο θα μπορεί να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε, ωστόσο, δεν θα γίνονται κρατήσεις.

Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε επίσης και έναν αναγνωρίσιμο guest καλεσμένο, ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι δεν θα έχει μόνο το γενικό πρόσταγμα, αλλά και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη που θα αποχωρεί κάθε φορά.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον έχει ιντριγκάρει στο νέο ριάλιτι μαγειρικής:

«Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο μαγειρικό κόνσεπτ που έχει γίνει ποτέ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και δείχνει πραγματικά τι γίνεται μέσα σε μια κουζίνα» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Η τηλεοπτική μόδα με τις εκπομπές μαγειρικής δεν έχει κοπάσει, αντιθέτως φαίνεται να δυναμώνει. Γιατί πιστεύετε ότι βρήκαν τέτοια ανταπόκριση;

«Η μαγειρική είναι μέσα στη ζωή μας ούτως ή άλλως όλοι μαγειρεύουν σπίτι τους, δηλαδή είναι μικροί σεφ, και αυτό δεν θα πάψει ποτέ».

– Σας αγχώνει η σύγκριση με το MasterChef;

«Καθόλου, γιατί τα δύο κόνσεπτ δεν έχουν καμία σχέση. Εμείς κάνουμε άλλη δουλειά, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες. Φτιάξαμε από την αρχή ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, που θα λειτουργεί κανονικά, με δύο κουζίνεςΟι συμμετέχοντες θα μαγειρεύουν για το κοινό και συγκεκριμένα για 40 άτομα. Δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό. Αυτό που θα βλέπουμε θα είναι η πραγματικότητα».

 

Πηγή: thetoc