Έρχεται καινούριο βιβλίο Χάρι Πότερ και είναι πιο… μαγικό από κάθε προηγούμενο!

2084

Κάθε φορά που διαβάζουμε τόσο υπέροχα νέα για τον κόσμο του Χάρι Πότερ, νιώθουμε μια μαγεία να κατακλύζει όλο μας το είναι. Λογικό από τη στιγμή που το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου, θα είναι αφιερωμένο στα μαγικά ραβδιά και την ιστορική τους εξέλιξη.

Το βιβλίο με τίτλο «Χάρι Πότερ: Η συλλογή των ραβδιών» αναμένεται να μας ταξιδέψει στις γνώσεις και τις θεωρίες των ραβδοποιών, καθώς επίσης και να μας εξηγήσει πώς το εκάστοτε ραβδί διαλέγει τον μάγο. Ταυτόχρονα και μέσα από στιγμιότυπα των ταινιών, θα καταλάβουμε πώς τα ραβδιά αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα των ιδιοκτητών τους. Από το ολόισιο και λεπτεπίλεπτο της Ερμιόνης, μέχρι το «στραβό» της Μπέλατριξ Λεστρέιντζ…

Τη συγγραφή του βιβλίου έχει επιμεληθεί η Monique Peterson η οποία το χαρακτηρίζει ως το ιδανικό δώρο για κάθε πραγματικό φαν του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Ταυτόχρονα όμως, θεωρεί πως το «Χάρι Πότερ: Η συλλογή των ραβδιών» είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα παιδιά να γνωρίσουν τον κόσμο και τις περιπέτειες του Χάρι και των φίλων του.

 

Τέλος, να τονίσουμε πως οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Amazon μάλιστα, να προχωρά σε μία σημαντική προσφορά.

Αναμένουμε…

neopolis.gr