Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/09

1030

Ο Ερμής, σε ορθή πορεία πλέον, βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου! Λογική, οξυδέρκεια, ιδέες και μετακινήσεις, μπορούν να απολαύσουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού, τις επόμενες ημέρες!

 

Κριός

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου.

 

Δίδυμος

Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Καρκίνος

Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

 

Λέων

Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Μέρα που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

 

Παρθένος

Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο. Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

 

Ζυγός

Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου ώστε να δώσεις την βοήθεια σου στα άτομα που τη χρειάζονται. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με τον σύντροφο σου μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις ανοιχτά.

 

Σκορπιός

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφο σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

 

Τοξότης

Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από την Παρθένο θα αυξήσει την επικοινωνία σου και την κοινωνικότητα σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο

 

Υδροχόος

Από σήμερα, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά ώστε να τελειώνεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Θα αισθανθείς λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος αρκετά σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Ιχθύς

Με το μυαλό στα λάθη του παρελθόντος όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα και σήμερα ξεκινάς σαν αφετηρία του υπόλοιπου της ζωής σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

pillowfights.gr