Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 03/11

432

Κριός
Δημιουργική μέρα η σημερινή, Κριέ, με αρκετά θέματα όμως σε εκκρεμότητα, οπότε ξεκίνα να βάζεις προτεραιότητες σε καταστάσεις που πρέπει να λήξουν. Η αλήθεια είναι, ότι το άγχος σε κυριεύει, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που θα σε πιέσουν. Το οργανωτικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ό,τι σε πιέσει. Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος
Ένα άτομο κύρους που περίμενες να σε βοηθήσει, Ταύρε, έρχεται σήμερα να σου απλώσει το χέρι. Η οξυδέρκειά του και οι γνωριμίες που έχει, θα σου φανούν χρήσιμα, τώρα, αλλά κι αργότερα. Θέματα που σχετίζονται με αποκτήματα της οικογένειας και που είχαν μείνει στάσιμα, τελευταία φαίνεται ότι βρίσκουν το δρόμο τους κι η ανακούφιση που θα νιώσεις, είναι μεγάλη. Θα περάσεις πολύ καλά σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, αν μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Δίδυμος
Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, Δίδυμε, αφορούν περισσότερο φιλίες σου. Μέσα όμως από την κοινωνικότητά σου είναι μία καλή ευκαιρία για σένα ν’ ανοίξεις τον κύκλο σου και να εκμεταλλευτείς τις καλές προοπτικές. Περισσότερο πάντως θα ασχοληθείς με καλλιτεχνικές τάσεις που έχεις. Ο κοινωνικός περίγυρος θα σε βοηθήσει, επειδή πιστεύει ότι πραγματικά το αξίζεις. Τώρα ήρθε ο καιρός, Δίδυμε, για να μιλήσεις με το ταίρι σου γύρω από τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο θέματα, που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

 

Καρκίνος
Θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, Καρκίνε, σε διακατέχει έντονα η επιθυμία για αλλαγές και θεωρείς ότι έχει έρθει η ώρα γι’ αυτό. Μη βιάζεσαι όμως, αφού με τους ρυθμούς που πας, στο τέλος της ημέρας θα είσαι κατάκοπος. Βάλε ένα πρόγραμμα, ακολούθησέ το σιγά-σιγά και μην είσαι τόσο πεισματάρης. Αποδέξου τη βοήθεια που σου δίνει κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Στη σχέση σου, Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση που έχεις κλείσει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας.

 

Λέων
Το ότι σήμερα, Λέων, σ’ έχει κυριεύσει η επιθυμία να αποδώσεις τα εύσημα, είναι γεγονός. Φυσικά, και οι γύρω σου χαίρονται με αυτή σου τη διάθεση – άλλωστε η αναγνώριση είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον καθένα. Απλά, πρόσεξε μη γίνεις υπερβολικός, αφού δεν έχεις συνηθίσει τους γύρω σου σε τέτοιες εκδηλώσεις κι ίσως σε κοιτάξουν δύσπιστα. Στη σχέση σου, Λέων, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι θα συμβούν αλλαγές που θα φέρουν τη γνωριμία που περιμένεις.

 

Παρθένος
Έχεις έντονη την ανάγκη, Παρθένε, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, οπότε σε βλέπω να βάζεις στην άκρη τις σημερινές σου υποχρεώσεις και να προσπαθείς να περάσεις όμορφες στιγμές, διασκεδάζοντας. Οι φίλοι σου θα σε συντροφεύσουν σε αυτή σου την παρόρμηση, αφού είναι μία ημέρα πραγματικά καλή, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας.

 

Ζυγός
Η έντονη προσωπικότητά σου, Ζυγέ, οι αστείρευτες ιδέες σου, αλλά κι η πολύ καλή σου ψυχολογία θα σε κάνουν να βρεις λύσεις στα μικρά προβλήματα των δικών σου ατόμων και, πίστεψέ με, δεν είναι μόνο ένα το πρόσωπο που θα χρειαστεί σήμερα τη βοήθεια σου. Οι συμβουλές σου θα είναι λυτρωτικές κι αυτό θα σου αναγνωριστεί. Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να αντιμετωπίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε πρώτα λίγο την καθημερινότητά σου και μετά θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός
Η δύναμή σου, Σκορπιέ, θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, επειδή πραγματικά θα σου χρειαστεί. Ευτυχώς, διαφαίνεται ότι, παρόλο που θα κουράσεις κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, αυτό θα είναι πρόθυμο να σου προσφέρει τη βοήθεια του. Το αποτέλεσμα βέβαια θα σε δικαιώσει και θα νιώσεις πολύ περήφανος γι’ αυτή σου την προσπάθεια. Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, ν’ ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα.

 

Τοξότης
Βιάζεσαι σήμερα, Τοξότη μου, να κλείσεις κάποια θέματα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα που τελευταία σ’ είχαν προβληματίσει. Επειδή περιμένεις ν’ αντιμετωπίσεις άρνηση, βγαίνεις λίγο έξω από τα νερά σου, οπότε προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και θα δεις ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Οι δικοί σου ήταν λίγο στεναχωρημένοι με την όλη κατάσταση, αλλά με την πρωτοβουλία σου αυτή όλα παίρνουν το δρόμο τους. Θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Τοξότη, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως
Ένα πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, Αιγόκερε, θα σου δώσει λύση σε ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε πολύ καιρό και είχε σχέση με την κοινωνικότητά σου. Το ευτύχημα είναι, ότι η ισχυρογνωμοσύνη σου, που ώρες – ώρες δε σ’ αφήνει να δεις καθαρά, σήμερα μένει στην άκρη, παραδέχεσαι ότι κάποιες φορές πρέπει να ακούς τους γύρω σου κι αυτό θα σε βοηθήσει πραγματικά, άμεσα, αλλά και λίγο αργότερα. Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας προβληματίζουν.

 

Υδροχόος
Ψάχνεις, Υδροχόε, για ένα μέντορα που θα σε βοηθήσει και θα σου ανοίξει δρόμους στην εσωτερική σου αναζήτηση. Το καλό με σένα είναι, ότι πάντα αποδεικνύεσαι άτομο άκρως κοινωνικό και πραγματικά δε θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις αυτό που ζητάς. Οι καταστάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι πολύ καλές, αν δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, να κινηθεί άνετα.

 

Ιχθύς
Έχεις μία έντονη διάθεση, Ιχθύ, να βρεθείς με το πιο στενό πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την πολύ καλή ευκαιρία, επικοινώνησε μαζί του και θα δεις, ότι σύντομα θ’ απολαμβάνεις μαζί του μία αρκετά γεμάτη μέρα, με ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά και κάποια ώρα χαλάρωσης που θα χαρείτε αμφότεροι. Σήμερα,  Ιχθύ,  μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου για να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα.