Έρχονται τα sequels του “365 Days” –

0
1231

Το ερωτικό δράμα “365 Days” που δίχασε όσο λίγες ταινίες εκεί έξω τον τελευταίο καιρό για πολλούς και διάφορους λόγους φαίνεται να μην ανησυχεί το Netflix, το οποίο έδωσε το πράσινο φως για τις συνέχειες του. Ναι, καλά διαβάζετε, το “365 Μέρες” θα αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο ακόμη sequels, τα οποία όπως ο προκάτοχός του σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Επομένως, ετοιμαστείτε για περισσότερες καυτές σκηνές καθώς, όπως μεταδίδει το Deadline, στα σκαριά βρίσκεται το 365 Days: Part 2 και 365 Days: Part 3.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές δηλαδή οι Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka και Magdalena Lamparska θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ το μοντέλο και ηθοποιός Simone Susinna αποτελεί τη νέα προσθήκη του cast.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ιστορία θέλει τους Laura και Massimo να τα ξαναβρίσκουν αλλά το νέο τους ξεκίνημα θα συναντήσει εμπόδια από την οικογένεια του Massimo, τις γνωριμίες της και έναν μυστηριώδη άνδρα που μπαίνει σφήνα στη ζωή της Laura και θέλει να την κερδίσει πάση θυσία.

Τα sequels που περιγράφονται ως το “πολωνικό 50 Αποχρώσεις του Γκρι” θα βασίζονται στα ομώνυμα βιβλία της συγγραφέα Blanka Lipinska. Ωστόσο, θα υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την πρώτη ταινία. Το 365 Days ήταν μια ταινία που το Netflix απέκτησε αργότερα για να τη προσθέσει στον κατάλογό του, ενώ τώρα τα sequels θα αποτελέσουν Original παραγωγές του. Όπως τονίζει το Deadline, αναμένεται έτσι να είναι πιο προσεκτικοί οι συντελεστές στη μεταφορά και την απεικόνιση διάφορων σεξουαλικής φύσεως σκηνικών και ευαίσθητων θεμάτων, τα οποία θορύβησαν αρκετούς θεατές.

Μπορεί να προκάλεσε αντιδράσεις, όμως τα νούμερα διαφωνούν

Παρά τις αντιδράσεις και τις διαμάχες που ξέσπασαν, το “365 Μέρες” κατάφερε να γίνει trending σε 90 χώρες στο Top 10 του Netflix, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, ενώ έγινε η 4η πιο δημοφιλής σε αναζητήσεις ταινία στη Google παγκοσμίως. Μάλιστα, η τραγουδίστρια Duffy είχε ξεκινήσει καμπάνια για να κατέβει η ταινία από την streaming υπηρεσία, η οποία μάζεψε πάνω από 95.000 υπογραφές.

πηγή: unboxhotics.gr