69χρονος Θέλει να αλλάξει την ταυτότητά του και να γίνει 45

209

Ένας άντρας 69 χρονών από την Ολλανδία παλεύει με τους νόμους της χώρας για να καταφέρει να αλλάξει την ηλικία του και να γίνει κατά 20 χρόνια νεότερος.

Όπως αναφέρει, είναι άδικο να μπορεί κάποιος να αλλάζει το φύλλο αλλά όχι την ηλικία του, εφόσον όλοι οι γιατροί, του λένε πως το σώμα του μοιάζει με 45αρη.

Όπως ήταν λογικό το δικαστήριο απέρριψε την πρώτη του προσπάθεια, όμως τα ΜΜΕ  του έδωσαν το βήμα να μιλήσει στο κοινό και η υπόθεση του πήρε μεγάλη έκταση, με αποτέλεσμα η υπόθεση του να ξανά δικαστεί σε άλλο δικαστήριο αυτή τη φορά.

Ο άντρας όπως υποστήριξε, πριν από λίγα χρόνια ήταν αδιανόητο για κάποιον να αλλάξει το φύλλο του και έτσι ακριβώς θα έπρεπε να εξεταστεί και η δική του περίπτωση, ως ένα άνθρωπο που μπορεί μεν η ταυτότητα του να αναφέρει πως είναι 69 χρονών αλλά νιώθει και θέλει ζήσει ως 45χρονος, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όπως είπε στο δικαστήριο είναι άδικο να μην μπορεί να πάρει δάνειο, να πληρώνει περισσότερο στην ασφαλιστική, η να δέχεται τον ρατσισμό από τους εργοδότες που δεν δέχονται πλέον να του κάνουν πρόσληψη λόγω της ηλικίας του.

Χαριτολογώντας μάλιστα ανέφερε πως θα κάνει καλό και στην οικονομία της χώρας, μιας που πλέον δεν θα χρειάζεται να παίρνει την σύνταξή του!

Η τελική απόφαση της υπόθεσης θα δοθεί σε λίγες εβδομάδες, με το δικαστήριο όμως να έχει πάρα πολλές αμφιβολίες για το αν είναι σωστή η όχι μία τέτοια διαδικασία μιας και ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να “σβήσει” το παρελθόν του.

πηγή: dailymail