Ερωτικές προβλέψεις 26/08

727

Κριός

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία. Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε καθυστερούν.

Ταύρος  

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι καλή, θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για να βάλεις καινούργιες βάσεις για τη σχέση σου. Σήμερα θα βρεις τους ρυθμούς σου που τους είχες χάσει εξαιτίας προβλημάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν.

Δίδυμοι

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις. Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου για θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα. Πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σε ενοχλήσει.

Καρκίνος

Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου δίνει όλα τα φόντα για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό. Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον.

Λέων

Η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Παρθένος

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου ξεχνώντας προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία. Οι βάσεις που έχεις θέσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα.

Ζυγός

Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο άφησε τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Σκορπιός

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Σήμερα ο εκνευρισμός θα έχει πρωτεύοντα ρόλο. Καλό θα είναι κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στενοχωρούν δικά σου άτομα για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία.

Τοξότης

Φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου. Από σήμερα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για τη σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις. Ό,τι κι αν συμβεί, μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου για να νιώσεις πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο. Σου δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαφορές από το παρελθόν. Θα έχεις περισσότερη επιλεκτικότητα και θα έχεις τη διάθεση να ωριμάσεις περισσότερο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σου.

Ιχθύς

Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη τη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου γιατί κάποια προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις.

 

pillowfights.gr