Ιωάννινα | Όλα τα νεοτέρα σχετικά σχετικά με τις πτήσεις του αεροδρομίου μας

1328
Από τις 4 Ιουνίου, η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Air, που σήμερα εξυπηρετεί το δρομολόγιο Λάρνακα – Γιάννινα και αντίστροφα, θα τροποποιήσει την πτήση της. Πιο συγκεκριμένα θα γίνεται περίπου δύο ώρες νωρίτερα με αναχώρηση από Λάρνακα και θα εκτελείται ως εξής, πάντα Δευτέρα και Παρασκευή. -Λάρνακα – Γιάννινα – Ρώμη-Γιάννινα – Λάρνακα. Στην Ρώμη την πτήση θα εξυπηρετεί το διεθνές αεροδρόμιο “Φιουμιτσίνο”. Οι πτήσεις αυτές θα γίνονται όλους τους μήνες του χρόνου. Εντός των ημερών η Tus θα ανεβάσει το νέο της δρομολόγιο στο πρόγραμμά της και για ηλεκτρονικές κρατήσεις των ενδιαφερομένων.
Με αυτή την κίνησή της η Tus ανοίγει ένα νέο προορισμό από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η εταιρεία από την ευρύτερη περιοχή.
Ταυτόχρονα η Tus από τον Οκτώβριο  ξεκινά και τις πτήσεις Τελ – Αβίβ – Γιάννινα Τελ -Αβίβ, που επίσης θα γίνονται δύο φορές τη βδομάδα, όλο το χρόνο. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν  στο epirusgate τα στελέχη της εταιρείας αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας ,αρχικά η εταιρεία είχε ανακοινώσει την έναρξη των πτήσεων τον Ιούνιο,αλλά οι περισσότεροι Ισραηλινοί tour operetors,είχαν κλείσει ήδη τις συμφωνίες τους για το καλοκαίρι του 2018…
Σύμφωνα με πληροφορίες,η  εταιρεία,δείχνει έντονο ενδιαφέρον για πτήσεις προς Φραγκφούρτη και άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας,αλλά και το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας ενώ άλλη εταιρεία,δείχνει επίσης ενδιαφέρον για πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης και Γερμανία.


Το 2019 και Όσλο- Ελσίνκι

Η εταιρεία Apollo που έκανε “γούρικο ποδαρικό” στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, πέρα απο τα διπλά εβδομαδιαίως δρομολόγια που ξεκινά αρχές Μαϊου από Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη για δεύτερη συνεχή χρονιά, σχεδιάζει εκτός των άλλων και για το 2019 προσθέτοντας δύο ακόμη προορισμούς προς και απο το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, από Όσλο και Ελσίνκι.
Φέτος οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα ως εξής:

Στοκχόλμη – Ιωάννινα 07:00 – 11:25
Ιωάννινα – Κοπεγχάγη 12:20 – 14:15
Κοπεγχάγη – Ιωάννινα 15:15 – 19:10
Ιωάννινα – Στοκχόλμη 20:10 – 22:35

 

ΠΗΓΗ: EPIRUSGATE