Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/9

1571

Κριός
Σήμερα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα έχεις πολλές απολαβές από το αποτέλεσμα. Οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα θα τελειώσουν κι αν εσύ διατηρήσεις την ηρεμία σου, όλα θα πάνε πολύ καλά. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου.

 

Ταύρος
Οι καταστάσεις αργούν να ξεκαθαρίσουν, Ταύρε μου, και το άγχος έχει αρχίσει να σε καταβάλλει. Η ψυχολογία σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση κι ευτυχώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται μέσα από τη σοβαρότητα που δείχνεις γι’ αυτές. Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε, διότι υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Η μέρα δεν προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων.

 

Δίδυμος
Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα, Δίδυμε, για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα να πάρεις θέση. Μη βιαστείς, καθώς το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου θα σε ακολουθήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής, που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, φέρνει αλλαγές σε πολλά επίπεδα και βελτίωση των κοινωνικών σχέσεών σου. Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά.

 

Καρκίνος
Πίεση υπάρχει, Καρκίνε μου, λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων, που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Υπερασπίσου με δύναμη τα συμφέροντά σου και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, όσο κι αν αυτό φαίνεται η πιο εύκολη λύση. Σύντομα, θα αποδειχτεί πως όλο αυτό σε οδήγησε κάπου. Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πανέμορφα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα σου ζητηθεί να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα, μέσα σε μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου, παίρνοντας τη σωστή πρωτοβουλία που, με ηρεμία και ειλικρίνεια, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσει την ψυχολογία σου. Έχεις μπει σε περίοδο, Λέων, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος
Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, Παρθένε, σου δημιουργούν ευκαιρίες για να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Με την εύνοια του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, εύκολα θα τα παρακάμψεις όσα εμπόδια παρουσιαστούν, κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς. Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, Παρθένε μου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Βρείτε τη χρυσή τομή, πηγαίνοντας μια εκδρομή.

 

Ζυγός
Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά, Ζυγέ, για ν’ ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται σήμερα να δημιουργηθούν. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ηρεμία και καλοσύνη, θα σε βοηθήσει πολύ ν’ αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Δρόμοι σού ανοίγονται και θα πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντισμό και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός
Το διάστημα είναι κατάλληλο, Σκορπιέ, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις καταστάσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κινήσου μεθοδικά και με προνοητικότητα για τα μελλοντικά προβλήματα που αναμένονται. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, προκειμένου ν’ αποκτήσεις ένα σύμμαχο. Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Σκορπιέ, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις περισσότερο τα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης
Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη, ν’ αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, προστάτεψε πολύχρονες σχέσεις και μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις που μπορείς να αποφύγεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, σ’ ευνοεί και παρακινεί ν’ ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα, τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις. Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη, τα νέα ξεκινήματα και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην υποσχεθείς όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως
Η τύχη, Αιγόκερε, σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πετύχεις τα πράγματα που επιθυμείς, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το δημιουργικό σου κομμάτι. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σ’ ενοχλήσουν, αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά. Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, Αιγόκερέ μου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος
Οι συνθήκες, Υδροχόε, είναι θετικές και ευνοούν την εξέλιξή σου σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η αναγνώριση έρχεται να σε γεμίσει χαρά, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα και η διάθεσή σου επίσης. Απόλαυσε αυτό το διάστημα και εκμεταλλεύσου το, για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση, Υδροχόε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, για το τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

 

Ιχθύς
Κούραση, αλλά και χαρά από τη δημιουργία, Ιχθύ, ταυτόχρονα σε συνοδεύουν, αποκτάς δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και χαίρονται με την άνοδό σου, δρας αποτελεσματικά κι έχεις μεγάλα κέρδη. Ο Ερμής που σε ευνοεί από την Παρθένο, φέρνει βελτίωση που είναι ουσιαστική και σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, Ιχθύ, με τη διαλλακτική συμπεριφορά σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.