Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 22/8

1593

Κριός
Μπορείς να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις σήμερα πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

Ταύρος
Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε μου, να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Δίδυμος
Ανήκεις όμως στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε, λοιπόν, τις ανησυχίες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, αφού ο αισθηματικός τομέας είναι για σένα πεδίο επιτυχιών.

Καρκίνος
Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε μου, και πες του αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Λέων
Θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν. Σήμερα, Λέων μου, είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς, με τις ενέργειες που κάνεις, θα τα ξεπεράσεις με άψογο τρόπο. Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες, και θα είναι μάλλον δυσάρεστη. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι έγκαιρα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Ζυγός
Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, Ζυγέ, οπότε είναι ευκαιρία να «δουλέψεις» πάνω στη σχέση σου: Συζήτησε ανοιχτά με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Σκορπιός
Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Χρειάζεται σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφο σου, Σκορπιέ μου, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα. Μερικές φορές αισθάνεται, ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Τοξότης
Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου. Αν σήμερα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου, Τοξότη, θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αιγόκερως
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά κι όχι με συναισθηματισμό, που συχνά οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφό σου, Αιγόκερε, πολλά στοιχεία της συμπεριφοράς σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις σήμερα μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Υδροχόος
Πρόσεξε περισσότερο και προσπάθησε να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμούν τη γενναιοδωρία σου και σ’ αγαπούν πραγματικά. Προσπάθησε να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος από το ταίρι σου κι αυτό θα σε προβληματίσει. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ιχθύς
Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει, και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμησή τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.