Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/8

1167

Κριός
Πρόσεξε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι οι κοινωνικές σου επαφές επιτυχείς. Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να σταματήσετε σχέσεις, που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, χρήσιμο είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε.

Ταύρος
Η θέληση κι οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνεργάζονται αρμονικά, ώστε η επιτυχία να έρθει πολύ γρήγορα. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα, λοιπόν, τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι έχεις την επιτυχία κοντά σου. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμος
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι καλή. Φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αμέσως μετά να ξεκουραστείς, αφού θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα, φιλικά πρόσωπα. Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι ευκαιρία να μιλήσεις στο σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Καρκίνος
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις. Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Καρκίνε, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας μαζί του μια εκδρομή, κάτι που θέλετε πολύ.

Λέων
Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους, αλλά πρόσεξε πολύ τι θα πεις και πως, αφού παραμονεύουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις. Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει, λοιπόν, να διώξεις τις ανασφάλειες και κάποιες αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα!

Παρθένος
Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα βρεις συμμάχους τους πλανήτες. Το βράδυ, φρόντισε να δεις φιλικά σου άτομα, να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, Παρθένε, και σ’ ευνοεί, ώστε η σχέση σου να πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Ξεκινάει ένα διάστημα, κατά το οποίο πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Ζυγός
Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και χρειάζεσαι δυνάμεις, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων, που δε σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Σκορπιός
Ίσως έχεις καταβληθεί από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, στην προσπάθεια να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου, ενώ στερείσαι το δικαίωμα να επέμβεις για να τις σταματήσεις. Για να αποφύγεις σήμερα λογομαχίες με το σύντροφό σου, Σκορπιέ μου, δώσε του με υπομονή να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Τοξότης
Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε σήμερα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία. Μπορείς να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις σήμερα βιαστικά συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Φρόντισε πάντως λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει πολύ. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Υδροχόος
Μπορείς να επωφεληθείς κι από ιδέες, γνώσεις κι εμπειρίες αυτών που βρίσκονται κοντά σου. Μην επαφίεσαι στις ευκολίες σου, αλλά ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Συζήτησε με δικά σου άτομα για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος, ενώ με το ταίρι σου θα κάνεις συζητήσεις, που θα θέσουν γερές βάσεις.

Ιχθύς
Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που έχεις μέσα σου, μη νιώθεις ανασφάλεια για οτιδήποτε και φρόντισε να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά είναι σίγουρο, ότι θα τα καταφέρεις όλα και πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να έχεις κριτική στάση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ώστε ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη από την Παρθένο θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου!