Γιατί τα κορίτσια που πίνουν μπύρα είναι και τα πιο ερωτεύσιμα, ρε φίλε!

3221

Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού τίποτα δεν φαντάζει πιο δροσιστικό από μία κρύα, απολαυστική μπύρα. Είναι το ποτό που μας συντροφεύει στα πάρτι, στις γιορτές αλλά και στις εξόδους με φίλους μας. Η μπύρα είναι συγκριτικά με τα υπόλοιπα ποτά, αρκετά υγιεινή γι’ αυτό και η κατανάλωσή της σε φυσιολογικές πάντα ποσότητες κάνει καλό. Το σύνηθες είναι η κατανάλωση της μπύρας να γίνεται ως επί το πλείστον από τους άντρες και σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες, αλλά ποιος είπε ότι και οι γυναίκες δεν μπορούν να απολαμβάνουν την μπυρίτσα τους;

Προσωπικά, είναι ένα από τα αγαπημένα μου ποτά. Την απολαμβάνω τόσο μόνη της, όσο και μαζί με το φαγητό. Με τις ποικιλίες ειδικά, πάει μούρλια! Τέλος πάντων, τα κορίτσια που πίνουν μπύρα είναι λίγα, οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνεις είναι και αρκετά ξεχωριστά. Είναι όσο να το κάνεις πιο ερωτεύσιμα, βρε παιδί μου! 

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που τα κορίτσια που πίνουν μπύρα είναι και πιο ερωτεύσιμα:

 1. Είναι σχετικά φθηνό ποτό, άρα συμφέρει

Σε σχέση με το κανονικό ποτό ή το κοκτέιλ που είναι οι εναλλακτικές επιλογές καλοκαιρινών ποτών, η μπύρα είναι φθηνότερη επομένως πίνοντας την η κοπέλα σου, βοηθάει στο να παραμένει ζωντανή η τσέπη σου (εε όλο και ένα ποτάκι θα πρέπει να την κεράσεις). Άσε και το άλλο. Εφόσον η μπύρα κοστίζει λιγότερο, μπορεί να πίνει περισσότερο.

 2. Μπορεί άνετα να κάνει παρέα με τους κολλητούς σου

Αρχικά, και μόνο από το γεγονός ότι πίνει μπύρα, είναι σίγουρο ότι μιλάμε για ένα βολικό άνθρωπο. Δε θα διστάσεις να την καλέσεις να έρθει μαζί σου στο σπίτι που έχεις κανονίσει με την αντροπαρέα να φάτε πίτσες, να πιείτε μπύρες και να δείτε μπάλα. Θα έρθει και θα το ευχαριστηθεί κιόλας, όπως και οι φίλοι σου οι οποίοι θα την συμπαθήσουν δεόντως.

 3. Είναι σίγουρα κορίτσι με αυτοπεποίθηση

Αν δεν ήταν δεν θα έπινε μπύρα. Αν ενδιαφερόταν για την σιλουέτα της ή ήταν δήθεν, θα προτιμούσε να πιει κρασί ή κάποιο άλλο ποτό με λιγότερες θερμίδες. Αλλά όχι! Η συγκεκριμένη είναι βολική και έχει φουλ αυτοπεποίθηση, τόσο ώστε να πίνει ένα κατ’ ομολογία αντρικό ποτό, δίχως να τη νοιάζει καθόλου για την εικόνα της ή αν θα αποκτήσει κι εκείνη μία μικρή μπυροκοιλιά.

 4. Το ότι πίνει μπύρα μαρτυρά πολλά και για το τι τρώει

Με τι συνοδεύεται η μπύρα; Με όλα τα ανθυγιεινά κι ωραία, δηλαδή με μπέργκερ, πίτσα, πατατάκια, χοτ ντογκ και ό,τι άλλο βρώμικο και junk θες. Νομίζω πώς αυτό είναι το dream girl σου. Καλώς ή κακώς ένα ζευγάρι που δεν ταιριάζουν τα γούστα του στο φαγητό, δυσκολεύεται. Όταν όμως και οι δύο τρώνε τα πάντα δίχως αναστολές, τότε είναι το τελειότερο ζευγάρι.

 5. Ξέρει ακριβώς πώς να σου φτιάξει τη μέρα

Πέρασες μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και γυρίζεις πτώμα στο σπίτι; Τι ακριβώς θα νιώσεις όταν δεις την κοπέλα σου να έχει βάλει ταινία στην τηλεόραση, να έχει φτιάξει λαχταριστά σνακ και να σε περιμένει με ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι; Ε, αμέσως η κούραση φεύγει και νιώθεις ότι η Γη της Επαγγελίας έχει βρεθεί. Μετά βγαίνεις ή δε βγαίνεις να φωνάξεις σε όλο τον κόσμο πόσο τυχερός είσαι για το κορίτσι που έχεις;!

 6. Είναι λες και έχεις βρει την αδελφή – ψυχή σου

Είναι λες και έχεις έναν αδερφό αλλά φυσικά σε πολύ καλύτερη και πιο αναβαθμισμένη έκδοση. Έχεις ταυτόχρονα ένα κορίτσι να κάνεις σεξ, να αγκαλιάζεις και να περνάς όμορφα αλλά και έναν φανταστικό bro με τον οποίο μπορείς να λες αστεία, να βλέπεις σειρές, ταινίες και μπάλα, πίνοντας την μπυρίτσα σας. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από αυτόν;

neopolis