Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/8

1022

Κριός
Δεν αποθαρρύνεσαι όμως, και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω πως με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία. Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου πάει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Ταύρος
Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις, είναι αναρίθμητες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που φαίνεται να βρίσκεσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε πάντως να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις και φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα. Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται, ώστε να μη λειτουργείς σε ασφυκτικά πλαίσια.

Δίδυμος
Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, αφού μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σ’ έχουν στηρίξει κι είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς την βοήθεια που θέλουν να σου δώσουν δικά σου άτομα. Θα αισθανθείς σήμερα, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει και πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλησε μαζί του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Καρκίνος
Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα καταφέρεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κυνήγησε αυτά που επιθυμείς και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στο έτερον ήμισύ σου, Καρκίνε μου. Μην αδιαφορείς, πράγμα που κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, διότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Λέων
Οι μυστικές επαφές κι οι παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη. Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου, όμως μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς μέσα σου τοξικές σκέψεις, συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Παρθένος
Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμα να κάνεις όσες αλλαγές απαιτούνται στη ζωή σου, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις σε δικά σου άτομα. Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου, για να ισορροπήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις.

Ζυγός
Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που οφείλεις κάποια στιγμή να αξιοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Κάποιες καινούργιες εξελίξεις, Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σ’ ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Σκορπιός
Προσπάθησε, οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες, αφού έχεις επαρκή εξυπνάδα για ν’ ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να παρουσιαστεί. Μην αμελείς, Σκορπιέ μου, θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείχνει κατανόηση, αφού έχει υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να προσφέρεις πιο πολλά πράγματα.

Τοξότης
Μερικές φορές, η τύχη ανατρέπει, χωρίς να το περιμένεις, προσωρινά τα σχέδιά σου, αλλά εσύ δεν πρέπει να εκνευριστείς, αφού, σε βεβαιώνω, ότι όλα θα έρθουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μπορείς σήμερα να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου, Τοξότη. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Αιγόκερως
Ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει άμεσα να αποβληθεί και τη θέση του να πάρει η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, ώστε να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Μίλησε σήμερα με το σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί και προβληματίζει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί ομαλά μια σχέση, όταν υπάρχουν διαρκή και άλυτα προβλήματα.

Υδροχόος
Θα πρέπει όμως να προσεγγίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που από το παρελθόν σε προβληματίζουν. Είσαι σε περίοδο, στην οποία οι πλανήτες σ’ ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά σήμερα μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους μπορεί να τα λύσει.

Ιχθύς
Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου. Μην αφήνεις, Ιχθύ μου, μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πολλά απ’ αυτά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.