Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/8

1444

Σελήνη Εξάγωνο με Κρόνο σήμερα κι είμαστε αποφασισμένοι να ταιριάξουμε συναίσθημα με λογική και την καρδιά με την ωριμότητα! Οι ανάγκες μας είναι γήινες και προσιτές και τα αποτελέσματα μόνιμα και ουσιαστικά! Τυχεροί τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, ό,τι κάνεις πρέπει να είναι υπολογισμένο πολύ καλά, αφού προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς ν’ αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά χωρίς βιασύνη. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα δρομολογήσεις, αποφασιστικά και σίγουρα, λύσεις για τις εκκρεμότητες που έχεις. Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Ταύρος
Η διάθεση κι οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, Ταύρε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεράρχηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως σήμερα το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να προχωρήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επίτευξη κάποιων παλαιότερων στόχων. Θα προσπαθήσεις σήμερα να φέρεις γαλήνιες κι όμορφες στιγμές στη σχέση σου.

Δίδυμος
Σε αναταραχές κι εντάσεις που ίσως προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή θα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σου. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, αφού οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εύκολο να βρεθούν.

Καρκίνος
Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θ’ αποκτήσουν σημασία κι ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου όμως για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και θα σε κάνει να παραμελείς ενσυνείδητα καθημερινές σου υποχρεώσεις. Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις. Θα αισθανθείς καλύτερα πρώτος εσύ.

Λέων
Αυτή την περίοδο θα διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα πριν προκύψουν και θα προλαβαίνεις να δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις πάρα πολλά σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτή είναι μια μέρα, Λέων μου, που μπορεί να σ’ οδηγήσει σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Περιόρισε το άγχος και την ένταση, για να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου, μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως. Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες, κι όχι απαραίτητα ευχάριστη. Για να αποφύγεις τυχόν άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα του ακόμη και για τα παράπονα που ίσως έχεις.

Σκορπιός
Μην αφήσεις σήμερα καταστάσεις του παρελθόντος, Σκορπιέ μου, να σε βάλουν σε σκέψεις. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα, ενώ έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, που πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα. Χρειάζεται σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου, για να νιώσει πιο ήρεμο. Μερικές φορές όμως, ο σύντροφός σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Τοξότης
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται, Τοξότη μου, κι εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τη φθορά. Άλλωστε, πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμισμού. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αιγόκερως
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο, Αιγόκερέ μου, για ν’ αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φαίνονται προβληματικές. Κοίτα ν’ αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφο σου, Αιγόκερε, πολλά πράγματα της συμπεριφοράς σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου να βοηθήσεις, έφερε κοντά σου άτομα που σε κουράζουν. Η καθημερινότητα δε θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και αρκετά προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ιχθύς
Ετοίμασε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου, ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία! Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.