Είδαμε τα πρώτα teasers του Next Top Model και έναν ενθουσιασμούλη τον νιώσαμε!

2126

Το Next Top Model έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Μετά από 9 χρόνια απουσίας, επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο η τηλεθέαση.

Αποτελεί ξεκάθαρα τον άσσο στο μανίκι του STAR και πλήρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα για τα υπόλοιπα κανάλια που θα χρειαστεί να ρίξουν στη «μάχη» πολύ δυνατές εκπομπές.

Όλα μέχρι στιγμής κυλάνε κανονικά, αφού οι αναζητήσεις για την επόμενη βασίλισσα του μόντελινγκ που θα κάνει καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πυρετώδεις, ενώ αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το fashion show είναι η παρουσιάστρια και οι άνθρωποι που θα αποτελούν την ομάδα της κριτικής επιτροπής.

Έτσι λοιπόν, η Βίκυ Καγιά θα βρίσκεται στα παλιά της «λημέρια» μιας και ήταν εκείνη που παρουσίασε και τα δύο πρώτα Next Top Model στον ΑΝΤ1.

Η ίδια έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες γυναίκες στον κόσμο της μόδας, έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ονόματα σχεδιαστών, ενώ έχει αποδείξει πως μπορεί να επιτελέσει άριστα τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Τη διαδικασία παρουσίασης ακολούθησαν και οι άνθρωποι της κριτικής επιτροπής. Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλίανα Παπαγεωργίου, θα είναι εκείνοι που θα συμβουλεύσουν/σχολιάσουν/κρίνουν το επόμενο top model.

Ο Άγγελος Μπράτης, σχεδιαστής υψηλής ραπτικής που αποθεώνει τον μινιμαλισμό, έχει διεθνή και καταξιωμένη καριέρα, ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαίο ονόματα, όπως αυτό του Giorgio Armani.

Ποιο κορίτσι θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον του φωτογράφου, Δημήτρη Σκουλό;

Ο Δημήτρης Σκουλός, φωτογράφος μόδας και ένας από τους κορυφαίους της Ελλάδας. Οι φωτογραφίες του έχουν βρεθεί στις σελίδες σπουδαίων διεθνών περιοδικών μόδας. 

Το μοντέλο, Ηλίανα Παπαγεωργίου, έχει περπατήσει στα πιο λαμπερά διεθνή Fashion Weeks, έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα περιοδικών μόδας και έχει υπάρξει μούσα του μεγαλύτερου οίκου, Dolce & Cabbana.

 

neopolis