Η Σοφία Λεοντίτση έκραξε άσχημα παίκτες από Power of Love και My Style Rocks!

876

Η τηλεοπτική εποχή που διανύουμε είναι γεμάτη από ριάλιτι διαφόρων ειδών. Survivor, Power of Love, My Style Rocks και η λίστα δεν τελειώνει, αφού έρχονται κι άλλα την επόμενη σεζόν. Πρώτο και καλύτερο φυσικά το Next Top Model. 

Τα τηλεοπτικά σήριαλ είναι πια ελάχιστα, όχι μόνο γιατί δε γίνονται παραγωγές λόγω οικονομικών, αλλά γιατί οι τηλεθεατές προτιμούν να βλέπουν ανθρώπους με τους οποίους ταυτίζονται. Δεν είναι τυχαίο που παθιάζονται έτσι. Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει πολλές φορές να βρεθώ σε μια καφετέρια και η παρέα δίπλα μου να συζητάει αναλυτικά για κάποιο ριάλιτι.

Το πρόβλημα όμως ξεκινάει όταν οι συμμετέχοντες των τηλεοπτικών παιχνιδιών σηκώνουν τη μύτη τόσο ψηλά λες και έκαναν μεγάλο κατόρθωμα στη ζωή τους. Λες και δε ξέρουν ότι αυτή η δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του εκάστοτε ριάλιτι δεν κρατάει για πάντα.

Αυτά είδε λοιπόν η Σοφία Λεοντίτση και τα πήρε στο κρανίο. Η Λεοντίτση συμμετείχε στο My Style Rocks και αρκετές φορές έγινε ντόρος γύρω απ’το όνομά της, κυρίως για τα κόπι πάστε των ενδυμασιών της.

Η ίδια ανέβασε ένα insta story στον λογαριασμό της και έριξε τα αιχμηρά βέλη της προς τους παίκτες του Power of Love που η αλήθεια είναι πως την έχουν δει κάπως, κυρίως σχολίασε τον Σωκράτη, ενώ δεν άφησε έτσι ούτε καν το ριάλιτι μόδας που συμμετείχε και η ίδια.

Τσαααακ στη μέση:

neopolis