Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/7

2039

Κριός
Εμπειρίες του παρελθόντος αναδύονται τώρα και συμβάλλουν θετικά σ’ αυτή σου την προσπάθεια, ενώ κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις, που σου χάρισε η πείρα. Η καλή διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς κάπως παραπάνω.

Ταύρος
Με το πλανητικό σκηνικό να σ’ ευνοεί, Ταύρε, ένα νέο περιβάλλον έρχεται για σένα και μάλιστα θα το δεχτείς με χαρά, προσαρμοζόμενος πολύ ευκολότερα από όσο φαντάζεσαι. Μην είσαι πάντως πολύ ευκολόπιστος, ούτε τόσο ευάλωτος απέναντι σε προτάσεις, που δε θες πραγματικά ν’ αποδεχτείς. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία, για σένα που δεν έχεις ταίρι, οπότε φρόντισε να βγάλεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει συνέχεια.

Δίδυμος
Να έχεις ευελιξία μπροστά στο ενδεχόμενο μικροπροβλημάτων που έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, δίχως να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα περάσουν σύντομα. Το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Καρκίνος
Η οικογένειά σου θα επανέλθει πιο κοντά σου και θα σε διευκολύνει με τη στάση της. Μην πιέζεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην ακυρώνεις την τελευταία στιγμή καλέσματα. Φαίνεται πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα, Καρκίνε μου, σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς. Η σχέση σου, Λέων μου, ίσως διέρχεται μια μικρή κρίση. Καλό είναι, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί, ώστε να ισορροπήσεις τελικώς τα πράγματα.

Παρθένος
Παλιοί φίλοι εμφανίζονται τυχαία, Παρθένε, και ζητούν από σένα κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα, στα οποία δεν οφείλεις κάτι, ενώ η μεταξύ σας απομάκρυνση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα, που μπορεί αρχικά να στεναχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα βοηθήσουν καθοριστικά τη σχέση σας.

Ζυγός
Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Αρκεί μόνο να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα για ν’ αρπάξεις τις ευκαιρίες στην κατάλληλη στιγμή. Οι πλανήτες, Ζυγέ, σήμερα θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, σου ενισχύουν την επικοινωνία και φέρνουν μια περίοδο κατάλληλη, για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν μελλοντικά χρήσιμες για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μάζεψε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις. Κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Τοξότης
Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς κάποια προκλητικότητα, και φυσικά περιορίσεις κάθε πιθανή τάση απομόνωσης. Ξέχνα, Τοξότη, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έρχονται ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Αιγόκερως
Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, επειδή σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται. Αν εξωτερικευτείς, Αιγόκερέ μου, και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Υδροχόος
Εξήγησε σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοι είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι προσκλήσεις με τόση διπλωματικότητα, διότι δε γίνεσαι πιστευτός και δημιουργούνται αρνητικές υποψίες για τα συναισθήματά σου. Μπορείς σήμερα να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις και ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν!

Ιχθύς
Οι ισορροπίες σου σε σχέση με νέα πράγματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για σένα, καθώς ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγούσε σε άσχετες ασχολίες. Μην το ξεχνάς κι αυτή τη φορά. Θα έρθουν σήμερα στη σχέση σου, Ιχθύ, κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν περίμενες και θ’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι να είσαι σε ετοιμότητα, αφού θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.