Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/7

1491

Κριός
Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα, συγκεντρώσου σ’ ένα πρόγραμμα, που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Αρκετά πράγματα οδεύουν προς βελτίωση. Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα κι ερωτικά με το ταίρι σου.

Ταύρος
Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η τάξη κι ο καλός προγραμματισμός, σε συνδυασμό με μία μικρή διαχείριση του άγχους, θα σε βοηθήσουν επαρκώς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού με τον ερωτισμό που αυτή την περίοδο εκπέμπεις, έρχεται σίγουρα η γνωριμία που περίμενες.

Δίδυμος
Οι προτάσεις και ιδέες των ημερών, Δίδυμέ μου, δεν υπόσχονται σιγουριά ως προς το θετικό του αποτελέσματος. Δείχνουν όμως ιδιαίτερα δελεαστικές, οπότε συγκρατήσου κι εξέτασε τες, αναλύοντας κάθε πτυχή τους διεξοδικά, πριν προβείς σε αποφάσεις που μάλλον θα μετανιώσεις αργότερα. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις λύσεις που θέλεις.

Καρκίνος
Θα προκύψουν τώρα κάποιες αλλαγές και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές για σένα, θα εξαρτηθεί καθαρά από τη στάση που θα κρατήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, η συμπεριφορά σου ν’ αντανακλά τη θετική σου ενέργεια κι έτσι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου και σίγουρα θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Λέων
Να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι, ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, παράμεινε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Σήμερα, Λέων μου, μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα φέρνουν εντάσεις κι ανατροπές, γι‘ αυτό σκόπιμο θα ήταν να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και πρόσεχε αν οδηγείς. Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Ζυγός
Αγαπημένα πρόσωπα, Ζυγέ, σου φέρνουν πληροφορίες με τη βοήθεια των οποίων βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να τα διευθετήσεις με τρόπο απόλυτα συμφέροντα για σένα. Να έχεις τεράστια προσοχή στα λόγια που θ’ ακούσεις, αφού χρειάζονται επεξεργασία για να σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, συζήτησε με τον σύντροφό σου κι έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.
Σκορπιός
Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, θέσε τα όριά σου με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, διαφορετικά σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο που θα σ’ αναγκάσει να φερθείς με ανατρεπτικό τρόπο. Χρειάζεται σήμερα, Σκορπιέ μου, να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα με το σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Τοξότης
Οι εξελίξεις είναι καθοριστικές κι αναπόφευκτες. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, δραστηριοποιήσου, θέσε τους στόχους σου και συγκεντρώσου στην επίτευξή τους. Ο καιρός κυλά γρήγορα και δε σου αφήνει περιθώριο να κοιτάζεις πίσω. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε ερωτισμό που θα βρίσκει στόχο.

Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα να σταθείς στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μη θρηνείς την άδική σου μοίρα και φρόντισε να φτιάξεις αυτή που σου ταιριάζει, με τις πράξεις και την αποφασιστικότητα, που σου ζητάει επειγόντως ενίσχυση. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα, Αιγόκερε μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφο σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Υδροχόος
Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για σένα, σε βοήθησε όμως να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι και ποιοι είναι μόνο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Μην ξεχάσεις τα συμπεράσματά σου αυτά, την επόμενη φορά που θα είσαι σε πλεονεκτική θέση. Θα αισθανθείς, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ιχθύς
Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά δίχως παρορμητισμό, ο οποίος δε βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Μη δείχνεις εμπιστοσύνη παντού, παρά μόνον εκεί που έχεις αποδείξεις. Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα κι είσαι ρομαντικός και τρυφερός.