Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 3/7

1388

Κριός
Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και, προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις.

Ταύρος
Αν δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και προγραμματιστείς καλύτερα, θα έχεις εξασφαλισμένες τις βέλτιστες προοπτικές για το μέλλον σου. Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίζουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα κι απόφυγε τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Δίδυμος
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις λιγάκι απομακρυνθεί. Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Καρκίνος
Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεκαθαρίσεις αποφασιστικά πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις στο μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Λέων
Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ενώ κάποιες φιλικές συμβουλές μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία! Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σκοτίζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Παρθένος
Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούσαν, ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, για να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.

Ζυγός
Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, οπότε φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να τους τη δώσεις. Μπορείς, Ζυγέ, αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Σκορπιός
Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα τα πας μια χαρά σήμερα, Σκορπιέ. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου προσπερνάς τυχόν παρεξηγήσεις.

Τοξότης
Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Η καλή σου διάθεση σήμερα, Τοξότη, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που ίσως έχεις για το σύντροφό σου.

Αιγόκερως
Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε μόνο τον παρορμητισμό σου, διότι κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Υδροχόος
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Ιχθύς
Κράτα όλα τα καλά σαν εφόδιο για την καινούργια σου πορεία κι άφησε πίσω τα άσχημα. Χρειάζεσαι μια ανανέωση τόσο των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου, όσο και των καταστάσεων που διαδραματίζονται στη ζωή σου, οπότε προχώρα με όπλο τις εμπειρίες σου. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να δυναμώσεις κι ασφαλίσεις τη σχέση σου.