Το Instagram το έκανε το δώρο του | Μία ακόμη αλλαγή που θα λατρέψουμε!

1133

Πέρασε μήπως απ’το μυαλό σου πως το instagram δεν θα έβγαζε νέα λειτουργία επειδή λάνσαρε πριν λίγες ημέρες το IGTV; Γελάω…

Φυσικά και επανήλθε δριμύτερο για ένα ακόμα update. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του, άλλωστε, να μας αποστασιοποιήσει από τα υπόλοιπα social media, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε μόνο αυτό. Ειδικά και μετά τη νέα λειτουργία…

Οι χρήστες του πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν video chat. Αν μπεις σε μια συνομιλία, τότε θα δεις πάνω δεξιά μια κάμερα. Αν επιλέξεις το εικονίδιο, τότε θα ξεκινήσεις βίντεο κλήση με αυτόν που επιθυμείς.

Εμείς το δοκιμάσαμε εδώ στο γραφείο και προσέξαμε πως παράλληλα με την κλήση, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή να τσεκάρεις αρχική, να απαντήσεις σε σχόλια, να στείλεις μήνυμα αλλού, να ανεβάσεις insta story και γενικά να περιπλανηθείς στην εφαρμογή.

Παράλληλα, το ίνσταγκραμ επιτρέπει και ομαδικές βίντεο κλήσεις μέχρι και 4 άτομα. Φτιάχνεις δηλαδή το γκρουπ που θέλεις και πατάς το εικονίδιο της καμερούλας. Απλά πράγματα.

Συγκεκριμένα, θα φαίνεται κάπως έτσι:

Επιπλέον, αν είσαι σε ένα γκρουπ με τους φίλους σου και δεις ότι το εικονίδιο είναι μπλε, τότε μπορείς να το επιλέξεις και να μπεις κι εσύ στη συζήτησή τους.

Φυσικά, αν δεν θες να δέχεσαι βίντεο κλήσεις από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη, τότε μπορείς απλά να τον βάλεις στο mute.

neopolis