Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 29/6

1173

Κριός
Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και ν’ αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν, καθώς πιέζουν την καθημερινότητά σου. Υπάρχουν προοπτικές για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη. Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Ταύρος
Δε χρειάζεται να πιέσεις οποιονδήποτε για να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δεν έχει αποτελεσματικότητα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή κι άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Ταύρε μου, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε τις συνθήκες, ώστε να μην καταπιέζεσαι.

Δίδυμος
Το τελευταίο διάστημα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σ’ έχουν απομακρύνει από τα’ αγαπημένα σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε να επανέλθεις. Θα αισθανθείς, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλα μαζί του, ώστε να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς.

Καρκίνος
Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, Καρκίνε, δρομολογούνται τώρα με επιτυχία και οι συμφωνίες που προκύπτουν, αποδεικνύονται ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και δικαιώνει κάθε προσπάθειά σου. Μη χαλαρώσεις τη στάση σου και μη δεχτείς κάποιο συμβιβασμό. Άλλαξε στάση απέναντι στο έτερον σου ήμισυ. Μην αδιαφορείς, κάτι που κάνεις εδώ και πολύ καιρό, επειδή, να ξέρεις, η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Λέων
Κράτα χαμηλότερους τόνους και προς το παρόν απόφυγε τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα, μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφο σου. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα, αλλά μην κρατάς μέσα σου τέτοιες σκέψεις. Συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Παρθένος
Ο δρόμος της ευτυχίας ποτέ δεν φαίνεται από την αρχή, οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου. Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου, για να ισορροπήσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Ζυγός
Δε μπορείς παρά να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πάψεις να κάνεις απανωτές κινήσεις που πέφτουν στο κενό. Η ευτυχία θα έρθει χωρίς κάποια προσπάθεια, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, την οποία όμως ακόμη δεν γνωρίζεις. Κάποιοι καινούργιοι έρωτες, Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Σκορπιός
Μεταξύ πολλών πιθανών αποδεκτών, λαμβάνεις μια πρόταση για συνεργασία από ένα πρόσωπο, που μόλις γνώρισες. Μη βιαστείς να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη κι ακολούθησε το ένστικτό σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.

Τοξότης
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να εναρμονιστείς. Να είσαι σε επιφυλακή, καθώς παραμονεύουν μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντελώς ξαφνικά. Μπορείς, Τοξότη, να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Αιγόκερως
Πολλές φορές, αν κάτι τελικά δε γίνεται, αποδεικνύεται καλύτερη εξέλιξη, παρόλο που το επιθυμούσαμε. Χαλάρωσε κι άφησε από ‘δω και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου. Μίλησε με τον σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, λέγοντάς του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί και προβληματίζει. Δε χρειάζεται να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας.

Υδροχόος
Κάποιοι σου ρίχνουν ευθύνες, Υδροχόε μου, και προσπαθούν να σε κατηγορήσουν για δικά τους λάθη. Φυσικά δεν τα καταφέρνουν, κι αντίθετα, ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ασχολείται μαζί σου περισσότερο κι έτσι δικαιώνεσαι. Άφησε το χρόνο να κυλήσει ήσυχα και δε θα χάσεις. Η επιτυχία έρχεται! Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά με τη συζήτηση και τους χαμηλούς τόνους, μπορείς να τα λύσεις.

Ιχθύς
Η καλή δουλειά που έκανες σε όλα τα επίπεδα, Ιχθύ, τώρα φέρνει ωραία αποτελέσματα, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις σου προήλθαν αποκλειστικά από δικές σου αποφάσεις κι οι ευθύνες που πήρες, σε δικαιώνουν. Απόλαυσε, λοιπόν, περισσότερο τη χαρά αυτή. Μην αφήνεις μερικά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ, και μάλιστα σε πάρα πολλά θέματα.