Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/6

1623

Κριός
Η βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σου, Κριέ, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει το ερχόμενο διάστημα κι είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα δρομολογηθούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Ταύρος
Η ιστορία σού απέδειξε, Ταύρε μου, πως ο χρόνος διορθώνει ακόμη και τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η ικανότητά σου να διατηρείς την αισιοδοξία σου, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω, είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας σου. Ο δρόμος που ακολουθείς, φέρνει ικανοποίηση και θρίαμβο. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις πλήρως τα συναισθήματά σου.

Δίδυμος
Δείξε μεγάλη προσοχή όμως, διότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάτι που θα σου χαριστεί. Η συγκέντρωση, η συνέπεια κι η σοβαρότητα που θα δείξεις, θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς, Δίδυμέ μου, σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Καρκίνος
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες, Καρκίνε μου, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου, αφού οι συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, μπορεί να φέρουν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άκου την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο που σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, επειδή είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία

Λέων
Κάποια επιτυχία έρχεται, Λέων, και δεν το περιμένεις. Το υπέροχο ξάφνιασμα σε απογειώνει ψυχολογικά. Είναι μία σημαντική ανταμοιβή για όσα έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα αποδεικνύεται ικανή να σε οδηγήσει σε τεράστιες βελτιώσεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, ενώ είναι ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Παρθένος
Μην αφήνεις την απογοήτευση να σε καταβάλλει, Παρθένε μου, ειδικά τώρα, που τα καλύτερα έρχονται. Οργανώσου όσο μπορείς, απελευθερώνοντας το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Αργότερα, θα καταλάβεις πως η στασιμότητα ήταν αποτέλεσμα περισσότερο της κακής σου οπτικής και λιγότερο της ίδιας της κατάστασης. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μην πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Ζυγός
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι καθοριστικά θετικός κι ίσως να μη χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση της διαδρομής. Μην πιέζεις το χρόνο, αλλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το ταξίδι.
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά στοιχεία της σχέσης σας.

Σκορπιός
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από λάθη του παρελθόντος, Σκορπιέ μου, διορθώνει αρκετά την καθημερινότητά σου κι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική βελτίωσης των πραγμάτων. Συζητήσεις σε φιλικό κύκλο σε βοηθούν να αισθανθείς ασφάλεια και τη συναισθηματική στήριξη, που σου είναι απαραίτητη. Θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Τοξότης
Η μεγάλη πρόοδος σε όλα τα επίπεδα γίνεται αφορμή για δράσεις, που σε απογειώνουν και μεταμορφώνουν τη ζωή σου ριζικά. Η ευτυχία σού χτυπάει την πόρτα και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Επωφελήσου από τις επερχόμενες αλλαγές όσο μπορέσεις περισσότερο. Θα αισθανθείς, Τοξότη μου, πως πρέπει να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις προβληματιστεί πολύ.

Αιγόκερως
Μία μεγάλη δοκιμασία καλείσαι να περάσεις, Αιγόκερέ μου, η οποία όμως θα σου φέρει αναγνώριση και δώρα. Πρόσωπα μεγάλου κύρους σε στηρίζουν και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις. Μη φοβηθείς το πιθανό αντίτιμο, που θα είναι ασήμαντο μπροστά σε ό,τι σου προσφέρεται. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες μέχρι τώρα βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Υδροχόος
Η δικαίωση δε θ’ αργήσει και θα είναι καθοριστικής σημασίας για όλη τη μετέπειτα πορεία σου. Χαλάρωσε κι άφησε τις καταστάσεις να οδηγηθούν στην ολοκλήρωσή τους, με τον τρόπο που τ’ άστρα ορίζουν. Θα θέλεις σήμερα, Υδροχόε μου, να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το νου σου και σε στεναχωρούν.

Ιχθύς
Σήμερα, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Ιχθύ. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αφού αυτή την περίοδο η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και σ’ ευνοεί.