Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/6

1280

Κριός
Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να αξιοποιήσει την εύνοια αυτή. Οι πλανήτες σε στηρίζουν και φέρνουν επιτυχία. Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Ταύρος
Ασχολήσου με τη δημιουργικότητά σου, που βρίσκεται στα ύψη, και μέσα από την άνοδο που πρόκειται να επιτευχθεί, πολλά θα ακολουθήσουν, ώστε να βρεις επιτέλους το δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ταύρε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Δίδυμος
Μη βιαστείς στη λήψη αποφάσεων, αλλά συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να αντιμετωπίσεις αυτά που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα ισορροπούν με ευκολία. Σου χρειάζεται, Δίδυμε, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έγινε δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Μη βιαστείς να απαντήσεις, πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου και τις λεπτομέρειες, που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Λέων
Σήμερα, φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι σου. Η τάξη και ο προγραμματισμός πολύ σύντομα θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου σήμερα, Λέων μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, αλλά απλώς φρόντισε να μιλήσεις με σαφήνεια.

Παρθένος
Κάποιο άτομο αποσκοπεί σε εκμετάλλευση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Οι πλανήτες ενισχύουν η διαίσθησή σου και σε βοηθούν καθοριστικά Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Παρθένε, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ετοίμασε κι ακολούθησε ένα λεπτομερές πρόγραμμα, για να περάσεις ευχάριστα.

Ζυγός
Καταστάσεις του παρελθόντος, Ζυγέ, έρχονται σε ισορροπία και φέρνουν ευκαιρίες που βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητά σου. Ασχολήσου έχοντας ψυχραιμία και δυναμισμό με τα ζητήματα που προκύπτουν και όλα μπορούν να οδηγηθούν εκεί που επιθυμείς. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις Πρέπει σήμερα να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, αφού υπάρχει κίνδυνος οι κινήσεις σου να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η θετική σου πρόθεση και η καλή σου διάθεση ευνοούν τη δημιουργία μιας συμμαχίας, μέσα από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου σήμερα, Σκορπιέ. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, διότι δε θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη.

Τοξότης
Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας περιορίζεται και αποκτάς μεγαλύτερη ηρεμία, κάτι που μελλοντικά θα σου χρειαστεί. Φρόντισε, Τοξότη μου, σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα, που θα κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις κάτι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει ο έρωτας;

Αιγόκερως
Μην υπερβάλλεις βασιζόμενος σε όσα κάποιοι σου λένε, αλλά προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σ’ εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα.

Υδροχόος
Συγκράτησε τις δυνάμεις σου και μην αφήνεις περιθώρια για λάθη που δύσκολα διορθώνονται. Είναι σημαντικό να τηρήσεις μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από ασήμαντες δραστηριότητες. Κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγούν σήμερα σε λογομαχίες, Υδροχόε μου, ενώ θα βλέπεις ότι ορισμένα πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Είναι προτιμότερο να επιδιώξεις πιο ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

Ιχθύς
Οι αποτυχίες όμως ανήκουν στο παρελθόν, οπότε πρέπει απλώς να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου, για να προχωρήσεις δυναμικά, κι όχι να προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αργότερα, θα έχεις την πολυτέλεια των κινήσεων που επιθυμείς. Μπορείς στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δυσκολεύουν τη σχέση σας και φτάνουν να σας πληγώνουν.