Δεν είναι φάρσα | 80.000 κοπέλες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Next Top Model!

830

Απο τη νέα τηλεοπτική σεζόν μας περιμένουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, εδώ θα είστε και θα τα λέμε. Και μόνο που ξεκινάει ξανά το ‘Next top model’ μετά από 9 χρόνια, μας φτάνει.

Το ριάλιτι μοντέλων που προβλήθηκε πρώτη φορά στον ANT1, φέτος θα προβάλλεται από τη συχνότητα του STAR που μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης.

Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και μέχρι στιγμής 80.000 κοπέλες έχουν δείξει ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι περισσότερες συγκεντρώνονται από τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Όπως είχαμε γράψει λοιπόν πριν μερικές ημέρες, για τη θέση της παρουσιάστριας παίζουν τρία ονόματα. Πρόκειται για την Βίκυ Καγιά, η οποία είχε παρουσιάσει και τα δύο προηγούμενα Next top model, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κάτια Ζυγούλη.

Μέχρι στιγμής η Κάτια Ζυγούλη είναι εκείνη που έχει περάσει από δοκιμαστικό, ενώ τις επόμενες ημέρες είναι η σειρά της Βίκυς Καγιά που απ’ότι φαίνεται το κανάλι την θέλει περισσότερο για την παρουσίαση. Συγκεκριμένα, στέλεχος του STAR δήλωσε πως: «Η Βίκυ είναι η προτεραιότητά μας για την παρουσίαση. Ούτως ή άλλως συνεργαζόμαστε, καθώς θα βρίσκεται και στο Shopping Star την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν».

Από δοκιμαστικό για τη θέση της κριτικής επιτροπής έχουν περάσει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

«Προς το παρόν, κανένα πρόσωπο δεν έχει συμφωνήσει με το κανάλι, αλλά πολύ σύντομα θα αποφασίσουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει χημεία στα τέσσερα πρόσωπα (τρεις κριτές και παρουσιάστρια) που θα καθίσουν στο τραπέζι του Next Top Model» ξεκαθαρίζει το ίδιο στέλεχος του καναλιού.

Θα περάσουμε πολύ ωραία, παιδιά!

neopolis