Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 25/5

1580

Κριός

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο, Κριέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις επιλέξει και κράτα το δύσκολο κομμάτι του εαυτού σου μακριά από τους ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.

Ταύρος

Δεν υπάρχει κάτι που να είναι απόλυτο και να θυμάσαι ότι η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα. Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες, Ταύρε μου, που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να φέρνουν αναίτια ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου.

Δίδυμος

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Δίδυμε, και σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στην ζωή σου, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε, χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Καρκίνος

Θα αρχίσεις, Καρκίνε, σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Λέων

Πρέπει να ηρεμήσεις και να οργανωθείς, αφού το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τα λύσεις σε μία μέρα, όσο κι αν το επιθυμείς. Ταξινόμησε τις υποχρεώσεις σου ανάλογα τη σοβαρότητά τους, δρώντας με πρόγραμμα κι υπομονή. Σήμερα, Λέων μου, θα έχεις κάποια παράπονα για μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Η σχέση σου, Παρθένε, πάει αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις και έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον της. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να μην εκπέμψεις δυσάρεστα συναισθήματα. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν ν’ αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις.

Ζυγός

Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, Ζυγέ, και να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Έχεις κάποιες απορίες, Σκορπιέ μου, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα σήμερα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Αυτό το διάστημα, Τοξότη, χρειάζεται να αντιμετωπίζεις τα γεγονότα με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα κι είναι καλύτερο να μην πάρεις αποφάσεις, που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Με τη στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη μου, και σε ερωτήματα το βάζεις, αλλά και την πορεία της σχέσης σας δυσκολεύεις.

Αιγόκερως

Η πορεία της σχέσης σου, Αιγόκερέ μου, βλέπεις ότι έχει σκαμπανεβάσματα. Η εξυπνάδα σου σήμερα θα σε οδηγήσει στις συζητήσεις, που πρέπει να γίνουν για να λυθούν οι προβληματικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις τρόπους, που θα αναδείξουν τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αν από σήμερα συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου.

Ιχθύς

Το αύριο δικαιώνει τη συνετή σου στάση, ενώ η εξυπνάδα κι η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.