Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/5

1018

Κριός
Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο στόχο σου. Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να μην εκφράσεις έντονη αντίθεση σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, διαφορετικά δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ταύρος
Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα «θέλω» σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, τα πράγματα βελτιώνονται, αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Σήμερα, Ταύρε, θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.

Δίδυμος
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, καλό είναι να συζητήσεις σήμερα μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Καρκίνος
Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε μου, οι καταστάσεις εξελίσσονται με ραγδαίο τρόπο. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά σήμερα στη σχέση σου. Απόφυγε μόνο να κοντράρεις το ταίρι σου, για να αποφύγεις προστριβές.

Λέων
Μπορείς σήμερα, Λέων μου, να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για άλλα θέματα, που μπορεί να το φορτίζουν. Μη δείχνεις αρνητική διάθεση, αλλά αντίθετα χαλάρωσε και δείξε τον καλύτερο εαυτό σου.

Παρθένος
Μπορείς σήμερα, Παρθένε μου, να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις. Μην απογοητεύεσαι, αντίθετα συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, για να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήνεις περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις.

Ζυγός
Απόφυγε, Ζυγέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου ανακυκλώνοντας τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θ’ ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Σκορπιός
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου, Σκορπιέ μου. Μπορείς σήμερα να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, ώστε να μην αναγκαστείς γρήγορα ν’ αλλάξεις γνώμη. Εξέτασε κάθε παράμετρο, πριν καταλήξεις στις μελλοντικές σου κινήσεις.

Τοξότης
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Τοξότη μου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που συνέχεια σε κυριεύουν. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Αιγόκερως
Το ερχόμενο χρονικό διάστημα, Αιγόκερέ μου, τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση και βγαίνεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Δε θέλεις να το δεις να απομακρύνεται.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος. Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς και μάλιστα χωρίς θυσίες. Μη χάνεις λοιπόν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά. Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, και βρες το καλύτερο για τη σχέση σου.

Ιχθύς
Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, Ιχθύ μου, αν σήμερα αδιαφορήσεις σε κάποια ζητήματα που θέτει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις, ότι το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.