Αν ψάχνεις δουλειά, εταιρεία προσλαμβάνει δοκιμαστές gin tonic

42997

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι σιγά σιγά, κι επειδή μπορεί να έχεις ζοριστεί οικονομικά, σκέφτεσαι είτε να πιάσεις δεύτερη δουλειά, είτε να πας για σεζόν σε κάποιο μπαρ των Κυκλάδων.

Εκεί δηλαδή όπου συνήθως πίνεις το ένα ποτάκι μετά το άλλο. Όπως κάνεις και στο Γκάζι ή την παραλιακή της Αθήνας. Ή σε κάποιο μπαρ στην Πλατεία Ναυαρίνου της Θεσσαλονίκης. Ή γενικά σε όποια γωνιά της Ελλάδας σταθείς και βρεθείς.

Δυστυχώς όμως -επειδή καπιταλισμός- σε αναγκάζουν να πληρώνεις για τα ποτά σου, τα οποία ελέω ζέστης είναι δροσιστικά και πηγαίνουν προς gin tonic μεριά.

Κρίμα, δεν είναι; Δε θα σου άρεσε να σταματήσει αυτή η κοσμική αδικία και -αντιθέτως- να σε πληρώνουν για να πίνεις gin tonic; Όσο ακραία ευχάριστο κι αν ακούγεται αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η εταιρεία ποτών Sipsmith, με έδρα το Λονδίνο και 200 χρόνια παράδοση σε αυτό που κάνει, ανακοίνωσε πώς θέλει να προσλάβει 52 λάτρεις του gin ως interns, έτσι ώστε να μάθουν τον χώρο του gin τόσο στην πόλη όσο και το εξωτερικό.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για Αγγλία το Internship πληρώνεται, οπότε μάλλον σου βρήκαμε την ιδανική δουλειά για αυτό το Καλοκαίρι. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα «αλλά».

Πέρα από την υποχρέωση οι interns να είναι, όπως χαρακτηριστικά λέει η αγγελία, ginenthousiastic -κανένα πρόβλημα δηλαδή!- πρέπει να προέρχονται και από Πανεπιστήμια της Βρετανίας.

Αν, λοιπόν, φίλε αναγνώστη φοιτείς σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Γηραιάς Αλβιόνας, πατώντας σε αυτό εδώ το κομμάτι μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση.

askmen