Τι φάση με τις αλλαγές; Κάθε μέρα που περνάει, το Instagram γίνεται και καλύτερο!

832

Ας ρωτήσει κάποιος τους ιθύνοντες τι στο καλό έχουν πάθει και κάνουν τη μία αλλαγή μετά την άλλη στο Instagram. Μόλις χθες γράφαμε πως θα προστεθεί ένα νέο φίλτρο για να σταματήσει το bullying στα σχόλια και σήμερα διαβάζουμε για ακόμη μια νέα υπηρεσία που αφορά τα Insta Stories.

Μετά το upload φωτογραφιών και βίντεο ταυτόχρονα, τώρα θα μπορούμε να βάζουμε και μουσική στα stories που θα ανεβάζουμε με ένα και μόνο κουμπί.

Ο λόγος για τα ‘music stickers’ που θα επιτρέπουν να κάνουμε αναζήτηση το τραγούδι που θέλουμε να ακούγεται στο story, χάρη στις συμφωνίες αδειοδότησης με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες που πρόσφατα έπληξαν το Facebook.

Η εφαρμογή που έχει λατρέψει ο κόσμος, πειραματίζεται επίσης με έναν τρόπο αυτόματης αναζήτησης ενός τραγουδιού, προβάλλοντας το όνομα του καλλιτέχνη και το τραγούδι του ως μια απλή ετικέτα τη οποία θα μπορούμε να επιλέγουμε.

Επιπλέον, στην αναζήτηση της μουσικής θα υπάρχουν και τρία tabs που θα χωρίζονται στα δημοφιλή, στο είδος και στη διάθεση.

Πάντως το Instagram έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα Insta Stories όπως αντιλαμβανόμαστε, και με την υπηρεσία της μουσικής θα νικήσει κατά κράτος το Snapchat που έχει χάσει ήδη πολλούς χρήστες.

neopolis