Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/5

1949

Κριός
Η κούραση που πέρασες δε σε αφήνει να χαρείς όσο θα ήθελες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει διάρκεια και να ξαναμπείς σε δοκιμασία. Αυτή τη φορά ευτυχώς δε θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία στο να ξεφύγεις. Σήμερα, Κριέ μου, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτήματα από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ταύρος
Απόφυγε τη συμμετοχή σου στην επίλυση ζητημάτων που δε σε αφορούν απόλυτα και πρόσεξε πολύ στις απαντήσεις που δίνεις σε σημαντικά ερωτήματα, για να αποφύγεις κάθε πιθανή προστριβή. Σήμερα, Ταύρε μου, άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και δέξου τη βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου, το οποίο βρίσκεται δίπλα σου για να υποστηρίξει κάθε σου προσπάθεια.

Δίδυμος
Τώρα μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξεις σε όλους την πραγματική σου αξία. Η μέρα σήμερα, Δίδυμέ μου, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που σε απομακρύνουν από εκείνο.

Καρκίνος
Είναι αδύνατον να συνεχίσεις έτσι, οπότε μετρίασε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, για να μπορέσεις να αισθανθείς την πληρότητα. Είσαι ζώδιο, Καρκίνε, που έχει πολύ στοργή κι αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά σου τα προτερήματα στο ταίρι σου, για να περάσετε όμορφα κι οι δυο σας.

Λέων
Οι καταστάσεις βελτιώνονται και η ουσία ευτυχώς έρχεται συντομότατα στην επιφάνεια. Στη σχέση σου, Λέων μου, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, που κάνουν εσένα, αλλά και το ταίρι σου, να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε σήμερα μέσα από τη συζήτηση, να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Παρθένος
Και σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή σου συμπεριφορά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει τις καλύτερες εξελίξεις.

Ζυγός
Φρόντισε με περισσότερη προσοχή τα έξοδά σου και αξιολόγησε πιο αυστηρά τις ανάγκες σου. Σήμερα, Ζυγέ, σε ευνοεί ο Ερμής από τον Κριό και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα, βοηθώντας σε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Σκορπιός
Η διπλωματία σου επιβάλλεται ορισμένες φορές να λειτουργεί, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα βρεθεί στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου.

Τοξότης
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, Τοξότη μου, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα αλλάξει πολύ γρήγορα αυτή την κατάσταση.

Αιγόκερως
Η αδράνεια δεν αποτελεί λύση, αντίθετα φέρνει εντάσεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου (σε ευνοεί ο Ερμής που είναι στον Κριό) και θα λύσεις προβλήματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν.

Υδροχόος
Προσπάθησε να κάνεις τους σωστούς υπολογισμούς, που θα σου επιτρέψουν να ρυθμίσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου, χωρίς να κουραστείς υπερβολικά. Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη, Υδροχόε, και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Απλώς φρόντισε να εξωτερικευτείς κι εσύ περισσότερο.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι η περίοδος (με την Αφροδίτη στους Διδύμους) ευνοεί νέες γνωριμίες και καταστάσεις, που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό!