Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 1/5

1693

Κριός
Μην αφήνεσαι σε θλιβερές σκέψεις, αλλά προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου και να προχωρήσεις με θετικές σκέψεις να προκαλείς τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σύντομα. Οι πλανήτες βοηθούν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Κριέ, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί όμορφα μαζί σου

Ταύρος
Οι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και στο εξής, μόνο χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου. Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας, Ταύρε, διώξε το άγχος που έχεις από την καθημερινότητά σου, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Η ζωή σου σταδιακά βελτιώνεται. Μην αγχώνεσαι, αλλά χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έρχονται. Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σου, Δίδυμε, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία!

Καρκίνος
Προσπάθησε να παραμείνεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να προστατέψεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, οι οποίες δεν είναι ακόμη στο σημείο που θέλεις εσύ. Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου όμορφα, όπως τη θέλεις.

Λέων
Φιλικά άτομα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των επιλογών σου. Τακτοποιείς με σχετική ευκολία κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις. Δες τη ζωή με θετική διάθεση και όλα θα πάνε καλά. Σήμερα, Λέων, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

Παρθένος
Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας αλλαγές. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και μην αφήσεις πιθανές ανατροπές να σταματήσουν την επιτυχία σου. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου σήμερα, Παρθένε. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά και χαρούμενα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ζυγός
Μη βιάζεσαι, αφού μπορεί να επιλέξεις λανθασμένες κατευθύνσεις που θα φέρουν απώλειες. Αξιολόγησε προσεκτικά τον τρόπο που θα αλλάξεις όσα δε σε ευχαριστούν και μη διστάσεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αρκεί να ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Σκορπιός
Θα εκτεθείς χωρίς λόγο. Διατήρησε αποστάσεις και περιφρούρησε τις ισορροπίες σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και σου συμπαραστέκονται στις κακοτοπιές. Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Τοξότης
Η διάθεση σου, Τοξότη, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις ήρεμα και όμορφα με το ταίρι σου. Κι αν είσαι χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Αιγόκερως
Χρειάζεται πλήρης αναθεώρηση της στάσης σου, για να ξεφύγεις από τη στασιμότητα στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου εδώ και πολύ καιρό. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Αιγόκερέ μου. Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Υδροχόος
Εστίασε την προσοχή σου στις υποχρεώσεις, οι οποίες απαιτούν άμεση κάλυψη, για να κερδίσεις ελεύθερο χρόνο, που θα αφιερώσεις στις απαιτήσεις που ακολουθούν. Οι πλανήτες διευκολύνουν τη διαδικασία και δημιουργούν ευκολίες σε επίπεδο δράσης. Στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και φρόντισε να ξεχάσεις τα προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Ιχθύς
Οι προοπτικές είναι σημαντικές, αρκεί να αξιολογηθούν σωστά και να διοχετεύσεις με οργανωμένο τρόπο το δυναμισμό και την ευφυΐα σου. Η επιτυχία που έρχεται, είναι απρόβλεπτη και μεγαλειώδης! Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους, σου εγγυάται ότι περάσεις μια Κυριακή ακριβώς έτσι όπως θέλεις.