Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/4

763

Κριός
Σήμερα, Κριέ, συνέχισε ό,τι έχεις αφήσει μισό ή προσπάθησε να επεκτείνεις λίγο τα ολοκληρωμένα, για να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι είσαι ικανοποιημένος από αυτά που μπορείς να αποκομίσεις ή ότι έχεις υλοποιήσει τις ιδέες σου. Η επικοινωνία είναι η καλύτερη επιλογή και, κυρίως, η πιο δημιουργική.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θα είσαι απρόβλεπτος, αφού συνδυάζεις σωστά το παρελθόν με το παρόν, για να δώσεις στο μέλλον κάποιες νότες αισιοδοξίας. Όλα λύνονται, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κυρίως να καταλαβαίνεις τη σωστή χρονική στιγμή για την επίλυση ενός θέματος, ειδικά αν είναι προτιμότερο να το μεταθέσεις για αργότερα.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις καλή διάθεση, αφού μπορείς να έχεις εκείνο που θέλεις, μια και αυτό που είχες φανταστεί, κατάφερες και να το υλοποιήσεις. Μη σκέφτεσαι πάντως υπερβολές, αφού απέχουν από την κατάσταση που πραγματικά θέλεις. Τα μηνύματα που σου δίνουν είναι αδύναμα και δε μπορούν να σε προκαλέσουν να αναθεωρήσεις την στάση σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις τον τρόπο να προκαλείς αυτά που θέλεις. Φέρνεις τις συζητήσεις στα μέτρα σου και αυτό σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου, αφού είσαι εκείνος που κοιτάει μπροστά, ενώ οι άλλοι περιμένουν ένα νεύμα σου για να σε ακολουθήσουν. Μην πτοείσαι βέβαια, επειδή υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που σου κρύβουν κάτι που σε ενδιαφέρει. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου.

Λέων
Πρέπει να κάνεις σταθερά βήματα, Λέων μου, για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο ή αν τελικά παγιδευτείς, να μπορείς να ξεφύγεις γρήγορα. Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με συζητήσεις που καίνε, αφού ξέρεις ότι είναι εύκολο να ανάψουν οι κόντρες και να πάρουν άσχημη τροπή. Έχεις πάντως τον τρόπο να επιβάλλεσαι κι ο ρόλος που καλείσαι να παίξεις, είναι αυτός που σου αρέσει και σε ικανοποιεί.

Παρθένος
Οι δυνατότητες σου αυξάνονται, Παρθένε, αφού επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου. Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο, τόσο περισσότερο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ό,τι καινούργιο επιχειρείς. Το μοίρασμα κάποιων εμπειριών, ειδικά με μια ομάδα που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, σε κάνει να προχωράς ορισμένα σχέδιά σου.

Ζυγός
Δεν έχεις πρόβλημα, Ζυγέ, να εμπλακείς σε άσχημες καταστάσεις ή, αντίθετα, να τραβηχτείς πίσω και να μην είσαι μπροστάρης. Μην ψάχνεις άμεσα απαντήσεις, αφού θα έρθουν σταδιακά και δε θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο θα ήθελες, αλλά θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά για το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις. Απόδειξε και σήμερα την αξία σου, πράγμα που ούτως ή άλλως κάνεις συχνά τον τελευταίο καιρό.

Σκορπιός
Οι προοπτικές σου είναι καλές, Σκορπιέ, και ακόμα καλύτερος ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στους άλλους, γι’ αυτό κι εκείνοι σου το επιστρέφουν. Ξέρεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να λυτρώνεσαι από λάθος κινήσεις, πράγμα όμως που πρέπει να διατηρήσεις. Θέλεις περισσότερη επικοινωνία, οπότε προτιμότερο θα ήταν, να μην αφήνεις θέματα να αιωρούνται.

Τοξότης
Κλείστηκες στον εαυτό σου, Τοξότη μου, επειδή αυτό που δε σου αρέσει, είναι να σου λένε τι θα κάνεις και να μη σου αφήνουν ελευθερία κινήσεων. Το ένστικτό σου είναι εκείνο που θα σου δώσει όλες τις λύσεις, γι’ αυτό εμπιστέψου το. Είσαι αυτός που θέλει περισσότερη ησυχία, κι έτσι δείχνεις κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες ενοχλούν το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, όλα γύρω σου, μοιάζουν όμορφα, αφού κάτι σε ηρεμεί και τα καταφέρνεις μια χαρά. Μια καλή εξέλιξη φαίνεται να έρχεται, αλλά χρειάζεται ανάλυση και επεξεργασία. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει, να μη χάνεις το κουράγιο σου όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλεις, αφού ο αρνητισμός κάποιες φορές είναι ισοπεδωτικός.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, αναγκαστικά θα κάνεις πράγματα για τα μάτια του κόσμου, με βαριά καρδιά και χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις. Είσαι από αυτούς που βάζουν νερό στο κρασί τους, αλλά προσωρινά και επηρεασμένα, ως κίνηση στρατηγικής και για να δεις αντιδράσεις.

Ιχθύς
Είσαι συγκεντρωμένος σήμερα, Ιχθύ, κι είναι ένδειξη ότι έχεις ευχάριστα νέα, πως όλα θα πάνε καλά. Μη χάνεις την υπομονή σου πάντως, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένεις. Μπορείς να κάνεις την αρχή για τη λύση ενός προβλήματος, έστω κι αν δυσκολευθείς λόγω λάθος χειρισμών του παρελθόντος.