Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 10/4

1038

Κριός
Επιτυγχάνεις να δρομολογείς τις εξελίξεις, Κριέ, αλλά σήμερα κάποια γεγονότα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, καθώς εμπλέκονται άτομα, των οποίων τις απόψεις δε συμμερίζεσαι. Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Ταύρος
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, κάποια απομόνωση. Μίλησε με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν η περίοδος σε βρίσκει χωρίς ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έρθουν τα καλύτερα!

Δίδυμος
Ενώ είσαι δυναμική παρουσία, αναλώνεσαι σε πολλές λεπτομέρειες και αναλύσεις, που βέβαια στην παρούσα φάση σου φαίνονται αναγκαίες. Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος
Ξεκουράσου από τα πολλά και κάνε κάθαρση σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, θα βοηθήσεις και ορισμένα άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Κάποια συνάντηση που θα γίνει, πρέπει να την κρατήσεις μυστική. Η σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματά του.

Λέων
Κάνε κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν. Αυτό που κυρίως χρειάζεσαι πάντως, είναι να είσαι περισσότερο ρεαλιστής και προσγειωμένος σε κάθε επιδίωξή σου, αφού μερικές φορές φεύγεις από το στόχο σου. Τα αισθηματικά σου, Λέων μου, αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν να υλοποιούνται.

Παρθένος
Πιστεύεις ότι κάτι καλό θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος μετριάζει όλες τις δυσκολίες που σου συμβαίνουν. Έχεις αφήσει πίσω πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν και κάνεις συνεχώς αισιόδοξες σκέψεις. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Παρθένε, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Ζυγός
Το θέμα τις ασφάλειάς σου σε απασχολεί πάρα πολύ, γι’ αυτό προσπαθείς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να το διορθώσεις. Όποια κι να είναι τα προβλήματα, εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις. Δίνεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, Ζυγέ μου, με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου.

Σκορπιός
Ως λάτρης της κοσμικότητας, επιδιώκεις διαρκώς τη βελτίωση της προσωπικής και κοινωνικής σου θέσης. Μην είσαι πάντως ανυπόμονος και ασταθής. Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Τοξότης
Έχεις μια απαράμιλλη ικανότητα να βρίσκεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε των άλλων. Οι πάντες θα απευθυνθούν σε σένα, για να τους δώσεις απάντηση στα ερωτήματά τους. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Τοξότη μου, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Αιγόκερως
Εκτιμάς σε βάθος τις καταστάσεις, Αιγόκερε, θα βρεις τι δεν πάει καλά και θα δώσεις μια απάντηση που θα σε ικανοποιήσει. Βρες τον εαυτό σου παρόλο το άγχος που έχεις, Αιγόκερέ μου, και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό.

Υδροχόος
Γίνεσαι ιδιαίτερα ευερέθιστος, αν αισθανθείς παγιδευμένος σε ρουτίνα. Σήμερα πάντως, θα δείχνεις να προτιμάς την επιτυχία από τη γαλήνη. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, Υδροχόε, κι έτσι μπορείς να δίνεις ευχάριστο τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει όμορφα μαζί σου.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα οδηγήσουν σε καλή πορεία τη σχέση σου. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, οι πλανήτες σου δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία