Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 13/3

1039

Η σκληρότητα στις επαφές μας, λόγω του χθεσινού Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου συνεχίζεται και σήμερα, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! Ωστόσο οι υπόλοιποι είναι ιδιαίτερα τυχεροί, αφού θα φέρουν ξαφνική τύχη αλλά και πειθώ! Με πάθος, έκπληξη και δυναμικότητα ξεκινά η εβδομάδα! 

 

Κριός

Θα αισθανθείς σήμερα, Κριέ μου, ότι υπάρχει κάποια απομάκρυνση από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να λύσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αυξήσει το ερωτισμό σου και θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να δίνεις περισσότερο χρόνο και την πρέπουσα προσοχή. Μάθε να μην πιέζεις τις συνθήκες, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ανατραπούν. Εξωτερίκευσε σήμερα το ρομαντισμό που έχεις, Ταύρε μου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Η αντιπαλότητα και η ένταση που έχει δημιουργηθεί τελευταία, Δίδυμε, ανάμεσα σε σένα και κοντινούς σου ανθρώπους, σε προβληματίζει και σε στεναχωρεί. Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου.

 

Καρκίνος

Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Καρκίνε, και ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό και σε ευνοεί, είναι σίγουρο πώς κάτι καλό θα γίνει.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων, απόφυγε να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε περίοδο που οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Έχεις αγκιστρωθεί στο παρελθόν, Παρθένε μου, και αυτό σε δυσκολεύει στο να εναρμονιστείς με το σήμερα. Κατά κάποιο τρόπο «πατάς σε δύο βάρκες» και αυτό περιορίζει την ευχέρεια στις κινήσεις σου. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Παρθένε. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Ζυγός

Γνωρίζεις τον δυναμισμό και τις ικανότητές σου και ξέρεις, ότι θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια, για να πετύχεις αυτά που θες.  Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, Ζυγέ μου, που πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει.

 

Σκορπιός

Σήμερα, θα έχεις πολλή αισιοδοξία και θα προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να διώξουν την απαισιοδοξία, βλέποντας τη ζωή με θετικό βλέμμα.  Μερικές φορές, Σκορπιέ, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση και εξωτερικεύσου περισσότερο.

 

Τοξότης

Ξέρεις πως δεν υπάρχει κάτι τυχαίο, αφού πάντα επεξεργάζεσαι τις καταστάσεις και αναλύεις τα γεγονότα, πράγμα που σου δίνει το προβάδισμα και σου επιτρέπει να κάνεις τη σωστή κίνηση, στον κατάλληλο χρόνο. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Τοξότη. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις την τάση να δίνεις μεγάλη έμφαση στα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής σου και να είναι, σχεδόν πάντα, αυτό το επίκεντρο των συζητήσεών σου. Ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Μάθε να αρπάζεις τις ευκαιρίες, Υδροχόε μου, και κάνε αυτό, που αρχικά σκέφτηκες ότι δε θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις ποτέ. Σήμερα, Υδροχόε, θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να μη σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λυθεί κάθε προβληματισμός.

 

Ιχθύς

Ίσως να σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά ήδη έχουν φανεί οι πρώτες ενδείξεις, ότι η ζωή σου μπαίνει σε άλλη κατεύθυνση και τα άσχημα σε λίγο θα είναι παρελθόν. Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα για να χαροποιήσεις το ταίρι σου.