Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/3

812

Κριός

Τη σημερινή ημέρα, Κριέ, θα ξεχωρίζεις ακόμη και στο σκοτάδι, από το φως της καλοσύνης που πηγάζει από μέσα σου. Η σχέση σου, Κριέ, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα σε συζητήσεις, που θα κάνεις με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Το ταλέντο της επικοινωνίας που διαθέτεις, Ταύρε, σε βοηθάει σε κάθε κατάσταση και διαδικασία. Είσαι χαρισματικός άνθρωπος. Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, μπορούν να πάνε και καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Δίδυμος

Έχεις καταφέρει, Δίδυμε, να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου αυτονομία και αυτάρκεια, και τώρα ωρίμασε ο χρόνος για το μεγάλο βήμα.  Η σχέση σου, Δίδυμέ μου, είναι σε καλά επίπεδα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όσο ομορφότερα γίνεται.

 

Καρκίνος

Πάντα προσπαθείς, Καρκίνε, να αγγίξεις την τελειότητα. Σήμερα, θα έχεις μια εμμονή προς το ιδανικό και θα αγωνίζεσαι συνεχώς να πετύχεις το πλήρες. Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο ταίρι σου.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων, θα έχεις κοφτερό μυαλό και θα μπορείς να ανασύρεις γρήγορα, με μεγάλη ευκολία και σιγουριά, πληροφορίες, που έχουν καταγραφεί εδώ και καιρό. Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και την αγάπη σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις όπως θα ήθελες.

 

Παρθένος

Γνωρίζεις ότι η διαίσθησή σου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πολλές φορές εντοπίζεις σε κάποιους την υποκρισία και το ψέμα.  Μερικά πράγματα που σε ενοχλούσαν στη σχέση σου, Παρθένε, θα αλλάξουν, οπότε θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα.

 

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Εσένα, που συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, ευνοεί η Αφροδίτη από τον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Είσαι λάτρης της αδρεναλίνης, Σκορπιέ, και σήμερα δε θα μπορείς να περάσεις την ημέρα σου χωρίς να ρισκάρεις σε κάτι, προκειμένου να νιώσεις το έντονο συναίσθημα που σου προκαλεί ταχυπαλμία και εξιτάρει το μυαλό σου. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ερωτικά και ρομαντικά, για να νιώσεις καλύτερα.

 

Τοξότης

Είναι ώρα, λοιπόν, να βρεις ξεκούραση και ηρεμία εκεί, που η ψυχή και το πνεύμα σου γαληνεύουν. Ξεκίνα να βρεις το δικό σου καταφύγιο, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε, Τοξότη, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου, να το καταθέσεις ήρεμα και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από πλάι του.

 

Αιγόκερως

Έχεις αποφασίσει, Αιγόκερε, να ακολουθήσεις στη ζωή σου έναν τελείως διαφορετικό δρόμο. Θεωρείς τετριμμένα αυτά που κάνουν οι περισσότεροι γύρω σου και δεν σου προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Προσπάθησε, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

 

Υδροχόος

Τόλμησες να ξανασηκωθείς και να ακολουθήσεις μια νέα πορεία, που θα σου επιτρέψει να ζήσεις όπως εσύ έχεις ονειρευτεί. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Υδροχόε, μίλησέ του, εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα!

 

Ιχθύς

Ήρθε η ώρα να φορτσάρεις, αν έχεις σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα, Ιχθύ μου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Απόφυγε πάντως να αναφερθείς σε καταστάσεις από την υπόλοιπη καθημερινότητά σου, που μπορεί να σε προβληματίζουν.