Πώς χωρίζουν τα δώδεκα ζώδια;

1083

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη υπόθεση και κάθε ζώδιο τον αντιμετωπίζει διαφορετικά. Άλλοι δε δένονται πολύ σε μια σχέση και τους είναι ευκολότερο να πουν ένα «αντίο», άλλοι είναι απότομοι, άλλοι απόλυτοι, άλλοι αναποφάσιστοι κι άλλοι βρίσκουν άλλη αγκαλιά πριν σε αφήσουν. Εσύ πώς χωρίζεις βάσει ζωδίου;

 

Κριός: Χωρίζει με θόρυβο εννοείται. Χαστούκι, χτύπημα πόρτας κι ένα βρισίδι το λιγότερο! Δεν το σκέφτεται και πολύ πάνω στην παρόρμησή του, πράττει όπως νιώθει!

 

Ταύρος: Δύσκολα αφήνει μια σχέση, γενικά είναι σταθερός. Αν αποφασίσει να φύγει όμως δε γυρίζει ποτέ πίσω. Η πίστη και η συντροφικότητα είναι σημαντικές αξίες για τους Ταύρους.

 

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι λειτουργούν εγκεφαλικά. Όταν τελειώσει αυτή η διέγερση και ο ενθουσιασμός τα πράγματα είναι απλά. Το ανακοινώνει και χωρίζει.

 

Καρκίνος: Δε χωρίζει εύκολα. Δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση, μπορεί να ζει καταπιεσμένος σε μια σχέση από ανασφάλεια και μόνο. Μπορεί να μπει και σε μια νέα σχέση πριν αφήσει την προηγούμενη.

 

Λέων: Οι Λέοντες είναι πολύ περήφανοι. Θέλουν πάντα να φεύγουν πρώτοι, ακόμη κι αν βλέπουν ότι η άλλη πλευρά θέλει να χωρίσει. Θα κάνουν τα πάντα για να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, μόνο και μόνο για να έχουν εκείνοι την τελευταία κουβέντα.

 

Παρθένος: Υπεραναλύει τα πάντα μέχρι να καταλήξει στην απόφαση. Σκέφτεται ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Είναι όμως πολύ πειθαρχημένος κι αν αποφασίσει αν τελειώσει κάτι, εμμένει σε αυτό.

 

Ζυγός: Αυτός ο χωρισμός θα έχει πολλά πήγαινε-έλα. Ο λόγος φυσικά είναι η αναποφασιστικότητα του Ζυγού. Αν ωστόσο υπάρξει γρήγορα ένα νέο ενδιαφέρον, δε θα το πολυσκεφτεί. Θα σε αφήσει.

 

Σκορπιός: Μυστικοπαθής ως εκεί που δεν πάει, δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις τι σκέφτεται. Ο χωρισμός από έναν Σκορπιό είναι δύσκολος, εμπεριέχει παιχνίδια χειραγώγησης, αδιαφορία και εκδίκηση, ειδικά αν εσύ τους αφήσεις.

 

Τοξότης: Χωρίζει φιλικά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, και συνήθως με χιούμορ. Πετάει υπονοούμενα μέχρι να τα πιάσεις και μετά σου κουνάει το μαντίλι. Πάντα χαρούμενα, πάντα αισιόδοξα, φεύγει απ’ το κρεβάτι σου, αλλά όχι απ’ τη ζωή σου.

 

Αιγόκερως: Απεχθάνεται τους χωρισμούς. Του αρέσουν οι σχέσεις με καλές δομές. Αν όμως αποφασίσει να χωρίσει, το τέλος είναι οριστικό. Κι αν δεν του φερθείς και καλά, θα σου φερθεί πολύ χειρότερα.

 

Υδροχόος: Ο λόγος που χωρίζει ένας Υδροχόος είναι ο περιορισμός της ελευθερίας του. Συνήθως απομακρύνεται μέχρι να το αντιληφθεί ο σύντροφός του. Και μετά μην τον είδατε!

 

Ιχθύς: Οι Ιχθύες δε χωρίζουν ποτέ με δική τους απόφαση. Μπαίνουν συνήθως σε παράλληλες σχέσεις γιατί δεν αντέχουν τον πόνο του χωρισμού. Μέχρι να τους αντιληφθούν.

pillowfights