Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/3

1035

Κριός

Σήμερα, Κριέ μου, θα σε καταλάβει μια απραξία, μια διάθεση ότι αυτά με τα οποία ασχολείσαι δε σε ικανοποιούν. Πρέπει, λοιπόν, να κάνεις κάτι, πριν παγιδευτείς στη ρουτίνα και δε βρίσκεις κουράγιο να την αλλάξεις Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε ευνοήσει, για να γίνει η σχέση σου ιδανική.

 

Ταύρος

Οι άνθρωποι στο οικείο περιβάλλον σου, Ταύρε μου, μπορούν να λένε την άποψη και τη συμβουλή τους, δεν επιτρέπεται όμως να ρυθμίζουν τη ζωή και τα «θέλω» σου. Εσύ, λοιπόν, θα σφάλλεις, αν τους το επιτρέπεις.  Βλέπεις, Ταύρε μου, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις μαζί του.

 

Δίδυμος

Δε χρειάζεται να σε πιάνει άγχος, αφού έχεις ακόμη περιθώριο. Υπάρχουν φιλικά πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου σύγχυση και ανασφάλειες στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, θα θεωρείς ηθική σου υποχρέωση να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους άλλους. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Καρκίνε μου, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν είναι όλοι καλοί. Βάλε κριτήρια, ξεκαθάρισε μέσα σου, ποιοι είναι αυτοί που σου ταιριάζουν και δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε όσους την αξίζουν. Στη σχέση σου, Λέων, πολλά πράγματα που δε σου άρεσαν, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις την ικανότητα για ευελιξία και σωστές αποφάσεις. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν.  Σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν εσένα και το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Αυτοπεριορίζεσαι, απορρίπτοντας καταστάσεις και επαφές που περιέχουν χαλαρότητα και ελευθερία κινήσεων. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και ζήσε πιο ελεύθερα. Η σχέση σου, Ζυγέ, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Σκορπιός

Κοίτα στον καθρέφτη, δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου, ότι θα αλλάξεις πορεία στη ζωή σου και πραγματοποίησέ το. Κάνε όνειρα και κατάστρωσε σχέδια για μια μεγάλη αλλαγή. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι μερικά πράγματα που του λες είναι για το καλό της σχέσης σας.

 

Τοξότης

Είσαι ακούραστο άτομο, Τοξότη, και δουλεύεις συνεχώς πάνω σε σχέδια που θα βελτιώσουν τη ζωή, τόσο τη δική σου, όσο και αυτών, για τους οποίους νοιάζεσαι. Να ξέρεις, Τοξότη, ότι εσύ θα έχεις στα χέρια σου τη σχέση σου και την πορεία της. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις τις καταστάσεις ιδανικές!

 

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, καλλιέργησε τους σπόρους των οραμάτων σου, δούλεψε πιστεύοντας σε αυτά και θα τα δεις σύντομα να αποδίδουν! Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που ίσως υπάρχουν στη σχέση σας.

 

Υδροχόος

Έχεις φροντίσει να μην αφήνεις άλυτα προβλήματα. Είσαι οργανωτικό άτομο και θέλεις να είναι όλα ρυθμισμένα στη ζωή σου. Η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και σε βεβαιώνω, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Ιχθύς

Πίστεψε στον εαυτό σου και απόδειξε πρώτα σε σένα, ότι έχεις ικανότητες και ταλέντα, που μέχρι σήμερα αφήνεις ανεκμετάλλευτα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις στη σχέση σου, Ιχθύ μου, για να εξελιχθούν μερικές καταστάσεις καλύτερα, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα.