Ο Ιχθύς κι οι σχέσεις του με τ’ άλλα ζώδια

1522

Ελαφρώς χαοτικοί, μυστικοπαθείς, μυστηριώδεις και έντονα ερωτικοί αναζητούν ένα σύντροφο που να τους συμπληρώνει, αλλά και να τους παροτρύνει. Οι Ιχθύες τις περισσότερες φορές επιλέγουν κάποιον που να τους καθοδηγεί. Λατρεύουν τη συντροφικότητα και το δόσιμο.

 

Με τον Κριό αλληλοσυμπληρώνονται. Μπορεί σε πρώτη φάση να μοιάζουν τελείως διαφορετικοί, αλλά ο Ιχθύς χαρίζει στον Κριό ρομαντισμό και συναίσθημα.

 

Με τον Ταύρο οι Ιχθύες ταιριάζουν. Βρίσκουν εκείνο το καταφύγιο που χρόνια αναζητούν, μια σταθερή και ζεστή αγκαλιά που έχει πρόθεση να τους περιθάλπει για όσο θέλουν.

 

Με τους Διδύμους κάνουν τρελό παρεάκι. Διαθέτουν και οι δυο ευστροφία και κυκλοθυμική συμπεριφορά και τα βρίσκουν. Η σχέση τους είναι γεμάτη περιπέτεια.

 

Με τον Καρκίνο μαύρη μαυρίλα. Δε λέω, κι οι δύο ζώδια του νερού, αλλά σπιτόγατος ο ένας, υπερβατικός και εσωστρεφής ο άλλος, δεν κάνουμε έτσι χωριό!

 

Με το Λέων οι Ιχθύες τα χάνουν. Στην κυριολεξία γοητεύονται απ’ τη μεγαλοπρέπεια και το πάθος του και τον διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσης.

 

Με τους Παρθένους ταιριάζουν. Είναι και οι δυο επικοινωνιακοί, αλλά και γλυκά συνεσταλμένοι. Τα βρίσκουν στα πρακτικά και κατά κάποιο τρόπο σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα όταν ονειροβατείτε, ψαράκια.

 

Με τους Ζυγούς ταιριάζουν, αλλά η όλη φάση είναι πολύ ονειρική για να είναι ρεαλιστική. Πέρα απ’ το γεγονός ότι η αναποφασιστικότητα του Ζυγού δε βοηθάει καθόλου το ψαράκι που συχνά-πυκνά είναι στην κοσμάρα του.

 

Με τους Σκορπιούς υπάρχει μια βαθιά διαισθητική ένωση. Και οι δύο υδάτινα ζώδια, αφήνονται στην ερωτική τους επιθυμία και ζουν παθιασμένα τη σχέση τους.

 

Με τους Τοξότες τα πάτε έτσι κι έτσι ψαράκια. Σας αρέσει η περιπετειώδης φύση τους, αλλά βαριέστε και κουράζεστε με την υπεραισιοδοξία και το όπου γης και πατρίς. Εσείς θέλετε κάτι σταθερό.

 

Με τον Αιγόκερω πιέζεστε. Είναι πειθαρχημένος, αυστηρός, σοβαρός, τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς. Δυσκολεύεστε μ’ αυτή τη σχέση, γιατί δεν παίρνετε τη συναισθηματική επιβεβαίωση.

 

Με τον Υδροχόο έχετε πολλές δυνατότητες, αρκεί να μην καταπιέσετε την ανάγκη του για ανεξαρτησία. Αν σεβαστείτε ο ένας τον άλλο, η σχέση σας έχει προοπτικές.

 

Με τους Ιχθύες είστε και οι δυο ευαίσθητοι και συνάμα χαοτικοί. Η σχέση σας θα είναι σίγουρα ερωτική και με έντονο συναίσθημα, αλλά ίσως υπάρξουν αμφιβολίες και μυστικά.

pillowfights