10 άνθρωποι αποκαλύπτουν πως είναι το πριν και το μετά μιας φωτογραφίας

371

Η εγκατάσταση Vs. Η λήψη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης εξερράγη λιγότερο από ένα χρόνο πριν, όταν φωτογράφοι και δημιουργικοί σκηνοθέτες δημοσίευσαν πλάι-πλάι φωτογραφίες των ρυθμίσεων τους για φωτογραφίες μαζί με τις εκπληκτικές τελειωμένες φωτογραφίες. Έδειξε ότι δεν χρειάζεστε φανταχτερό εξοπλισμό για να κάνετε μια φωτογραφία που να αξίζει εξώφυλλο περιοδικού και ότι το να είναι έξυπνο είναι αυτό που έχει σημασία, τουλάχιστον ως επί το πλείστον.

Η τάση δεν έχει πάει πουθενά και επιστρέφουμε με μια νέα συλλογή αποκαλυπτικών δημοσιεύσεων που δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, ψηφίστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και εμπνευστείτε! Αφού τελειώσετε, φροντίστε να δείτε το προηγούμενο άρθρο μας με μια συλλογή των ρυθμίσεων χαμηλού πλήκτρου έναντι των απίστευτων αποτελεσμάτων.

PhotographyPhotography-Setup-Shot-ResultPhotographyPhotographyPhotographyPhotographyPhotographyPhotography-Setup-Shot-ResultPhotographyPhotographyPhotographyPhotographyPhotographyPhotographyPhotography-Setup-Shot-ResultPhotography