Ζώδια | Ερωτισμός και τύχη!

1317

Η σημερινή ημέρα μας δίνει ερωτισμό, τύχη και αποτελεσματικό δυναμισμό, ιδίως να είμαστε Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ αν ανήκουμε στο ζώδιο του Δίδυμου, Τοξότη, Παρθένου ή Ιχθύ θα πρέπει να περιορίσουμε την ορμητικότητα μας, γιατί θα πέσουμε σε επικίνδυνες πλάνες! Ο Άρης με τις όψεις του άλλους τους ευνοεί και σε άλλους τους εφιστά την προσοχή!

 

Κριός

Αισθηματικά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μίλα χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που υπήρχε στη σχέση σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που σε ευνοεί αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό, να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα.
Λέων

Οι πλανήτες εξακολουθούν να προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στο ζώδιό σου. Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Κάποιες εντάσεις θα σε ταλαιπωρήσουν προσωρινά, αλλά σύντομα το τοπίο θα ηρεμήσει. Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αρκεί κι εκείνο να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα έρθουν ξαφνικά καινούργιες γνωριμίες.

 

Ζυγός

Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην έχεις μονίμως κριτική ματιά. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

 

Τοξότης

Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και απόφυγε συζητήσεις και αναλύσεις που θα σου κοστίσουν μακροπρόθεσμα. Στον αισθηματικό τομέα, αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να ικανοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

 

Αιγόκερως

Μην αφήνεις τα πράγματα σε εκκρεμότητα και αξιοποίησε όσα σου προσφέρονται, προκειμένου να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Υδροχόος

Η καλή σου διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, βοηθάει την εξέλιξή σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευκαιρία που θα έχεις για να καλύψεις όσα σε βαραίνουν, θα είναι σημαντική και θα την αξιοποιήσεις. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε σε εντάσεις.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, ώστε να περάσετε κι οι δύο καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην προσπεράσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

 

Πηγή