Τελικά υπάρχει σημείο “G”;

0
656

Υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ είναι αλήθεια. Απλά υπάρχουν και εκείνοι οι μύθοι που πραγματικά λατρεύουμε να πιστεύουμε. Ή τέλος πάντων μπορεί και κάποιοι από αυτούς να είναι αλήθεια.

Όπως ας πούμε με το μείζον ζήτημα για το σημείο G των γυναικών. Επί χρόνια οι ερευνητές του σεξ μαλώνουν επί του θέματος, δίχως να μπορούν να καταλήξουν με σιγουριά σε κάτι.

Ελπίζουμε πραγματικά να κάνουν λάθος

Και έρχονται τώρα κάτι Αυστραλοί και μας χαλάνε την πιάτσα. Σε μια (ευτυχώς περιορισμένου εύρους) έρευνα που έγινε για λογαριασμό το νοσοκομείου Austin της Μελβούρνης διαπιστώθηκαν κάποια πράγματα που καθόλου δε μας αρέσουν.

Διότι όπως ισχυρίζονται οι ερευνητές, μετά από μελέτη του σώματος 13 διαφορετικών γυναικών, με ηλικίες που κυμαίνονταν από τα 32 έως 97 έτη, κατέληξαν πως δεν έχουν κάτι που μπορεί να ονομαστεί G-spot τη συγκεκριμένη περιοχή του κορμιού τους.

Συγκεκριμένα ο βασικός ερευνητής, Δρ. Nathan Hoag, υποστηρίζει πώς ο λόγος που νιώθουν τόσο ωραία πολλές γυναίκες σε εκείνο το σημείο είναι λόγω της εγγύτητάς του με την κλειτορίδα -η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαίνεται.

Γιατί παρότι νομίζουμε πώς δεν έχει παρά το μέγεθος φακής, η κλειτορίδα επί της ουσίας εκτείνεται για περίπου 7,5 εκατοστά και εντός του κόλπου (εκεί δηλαδή όπου εικάζεται πώς υπάρχει το σημείο G).

 

Αυτό λοιπόν υποστηρίζουν οι ερευνητές στην Αυστραλία με άλλα λόγια: πώς G-Spot δεν υπάρχει κι όλα αυτά είναι μια πλάνη. Και δε λέμε, επιστήμονες είναι.

Όμως αν δεν έρθουν με ατράνταχτα ευρήματα για να μας πείσουν, εμείς δεν πρόκειται να το βάλουμε εύκολα κάτω. Και θα συνεχίζουμε να αναζητούμε το Άγιο Δισκοπότηρο της γυναικείας απόλαυσης. Με πάθος.