Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

0
196
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που θα προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μπάκιγχαμ, καθώς αναμένονται να γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για το Megxit και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Το Netflix είναι γνωστό για τον ντόρο που προκαλεί με το timing που δημοσιεύει τα τρέιλερ για τις νέες σειρές του, αφού αυτή η πρώτη ματιά στη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βγήκε στη δημοσιότητα την ώρα που ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν «γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ενώ παίζουν και εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης και μιας εικόνας με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα χέρια της στο κεφάλι της σαν να είναι απεγνωσμένη.

Αργότερα ακούγεται ο Πρίγκιπας Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Προς το τέλος του τρέιλερ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτάει στην κάμερα: «Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;»

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 

Από ότι φαίνεται, επίσης, ο τίτλος της σειράς-ντοκιμαντέρ θα είναι «Χάρι και Μέγκαν» και το Netflix δεν αποκάλυψε, ακόμα, την ημερομηνία πρεμιέρας αφού στο τέλος αρκέστηκε σε ένα «προσεχώς». Βέβαια, οι φήμες έλεγαν για πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Ακόμη, οι φήμες λένε ότι οι Δούκες του Σάσεξ πήραν περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από το Netflix για να γυρίσουν τη σειρά-ντοκιμαντέρ ενώ παράλληλα η βασιλική οικογένεια περιμένει «καυτές» και επιζήμιες αποκαλύψεις για το Παλάτι.

Ο κόσμος παίρνει μια πρώτη γεύση, τη στιγμή που η περιοδεία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις ΗΠΑ δεν ξεκίνησε… «με το δεξί». Το πριγκιπικό ζεύγος αποδοκιμάστηκε σε αγώνα των Μπόστον Σέλτικς στο TD Garden ενώ ξέσπασαν και αντιδράσεις μετά από δεξίωση που διοργάνωσε η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, για ένα ρατσιστικό περιστατικό.

Η Ενγκόζι Φουλάνι, διευθύντρια της οργάνωσης Sistah Space που στηρίζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, κατήγγειλε μέσα από το Twitter ότι ένα μέλος των υπηρεσιών της βασιλικής οικογένειας την είδε στη δεξίωση και την ρωτούσε από που κατάγεται.

Η Φουλάνι ανέφερε σε ανάρτησή της ότι λίγο μετά την άφιξή της στην δεξίωση, μια γυναίκα που δεν την κατονόμασε (την ονόμασε «Λαίδη Σ.»), την πλησίασε, προσπάθησε να δει την διαπίστευσή την ρώτησε «Από ποιο μέρος της Αφρικής κατάγεστε;». Η Φουλάνι απάντησε ότι είναι Βρετανίδα, αλλά η γυναίκα επέμεινε και ρώτησε πάλι: «Από πού είστε πραγματικά; Από πού προέρχονται οι δικοί σας;».

Πηγή: newsit.gr