Οι 10 κανόνες του αντρικού οργασμού | Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ΠΟΤΕ μια γυναίκα!

0
4977

Ο οργασμός είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί να βιώσει τόσο ένας άντρας όσο και μία γυναίκα. Ωστόσο, εμείς ως πιο προστατευτικά όντα έχουμε την τάση να επιδιώκουμε να φτάνει σε κάθε ερωτική επαφή ο σύντροφος μας στο πικ της σεξουαλικής απόλαυσης. Τι συμβαίνει όμως όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα σκεφτόμασταν;

Εμείς λοιπόν επειδή συναισθανόμαστε αυτή σας την ανάγκη, σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε ο σύντροφος σας να έρχεται όλο και πιο συχνά σε οργασμό!

1. Μη μένεις απαθής

Μην κάθεσαι εκεί, απαθής σαν το Βούδα. Κάνε κάτι. Οτιδήποτε. Ακόμα κι αν δεν θες να ανέβεις εσύ από πάνω, τουλάχιστον τράβηξε του τα μαλλιά, φίλησε τον στον λαιμό ή γρατζούνισε την πλάτη του με τα νύχια σου. Βάλε τα δυνατά σου για να τον ακούσεις να αναστενάζει.

2. Μην προτιμάς συνεχώς τις ίδιες στάσεις

Δεν τον ενδιαφέρει αν κοιτάει το στήθος, τη μέση ή τα οπίσθια σου – να είσαι σίγουρη πως όλα του αρέσουν – ωστόσο το να κοιτάει και να κάνει συνέχεια τα ίδια πράγματα, καταντάει βαρετό και κουραστικό κάποια στιγμή. Πειραματιστείτε. Να ξέρεις πως λατρεύει κάθε σημείο του σώματός σου, γι’ αυτό σταμάτα να του δείχνεις κάθε φορά την ίδια πλευρά σου.

3. Μην περιμένεις από αυτόν να κάνει όλη τη δουλειά

Το να καταλαβαίνει πως είσαι ερεθισμένη, έχει αυτομάτως τα ίδια αποτελέσματα και σε εκείνον. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνετε σεξ, μη σε πιάνουν οι ντροπές. Πήγαινε προς το μέρος του και ψιθύρισε του στο αυτί τι θέλεις να κάνετε εκείνη την στιγμή ή άρχισε να του ξεκουμπώνεις το πουκάμισο… Δείξε του να καταλάβει πόσο σε ανάβει!

4. Μη μένεις σιωπηλή

Εκτός κι αν φοβάσαι μήπως ξυπνήσει κάποιος στο διπλανό δωμάτιο, δεν βρίσκω άλλο λόγο να συγκρατείς τους αναστεναγμούς και τα βογκητά σου. Άσε τον να ακούσει πόσο πολύ σου αρέσουν αυτά που σου κάνει με τα χέρια και τη γλώσσα του. Το να κάνεις φασαρία πάνω στο σεξ …μόνο σαν κομπλιμέντο μπορεί να το πάρει.

5. Μην είσαι απόλυτη

Προφανώς και συμφωνώ πως δεν πρέπει να κάνεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα. Ωστόσο, αντί να απορρίπτεις αμέσως όλες τις προτάσεις και τις φαντασιώσεις του συντρόφου σου, μπορείς να γίνεις πιο δεκτική και να σκεφτείς κάποιες που μπορείτε να δοκιμάσετε όπως παιχνίδια ρόλων ή sex toys. Πού ξέρεις; Μπορεί τελικά να σου αρέσουν πολύ περισσότερο!

6. Μη θες όλα τα προκαταρκτικά για σένα

Αυτά, πρέπει να είναι μοιρασμένα ώστε να φτάσετε κι οι δύο στην κατάλληλη θέση για τον οργασμό. Προφανώς και θα παίξει μαζί σου, αλλά πρέπει να παίξεις και εσύ με εκείνον. Μην ξεχνάς ότι χωρίς αυτόν και τον οργασμό του κι η δική σου απόλαυση πάει περίπατο.

7. Μη μεθάς κάθε φορά

Όταν μεθάς, δεν αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις. Κάνεις άγαρμπες κινήσεις που ίσως τον πονάνε, δαγκώνεις όπου βρεις (ακόμα και σε σημεία που δεν πρέπει), ενώ τον φιλάς μανιωδώς μέχρι να μην αντέχει άλλο. Το ακόμα χειρότερο βέβαια είναι να νομίζει ότι τον βρίσκεις ελκυστικό μόνο όταν πίνεις τον κ*λο σου.

8. Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Ναι μπορεί να κοιμάται ακόμα μαζί σου κι ας έχεις να ξυριστείς μια βδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να μη σε νοιάζει αν φαίνεσαι ελκυστική στα μάτια του. Δεν είστε παντρεμένοι, αντίθετα η σχέση σας πρέπει να στηρίζεται στο πάθος. Γι’ αυτό πρόσεξε μην αφήσεις στον εαυτό σου και μαζί με αυτόν σε αφήσει και ο σύντροφος σου!

9. Μην προσποιείσαι

Μην προσποιείσαι ότι βρίσκεσαι σε οργασμό, διότι όταν έρθει η ώρα του πραγματικού οργασμού η διαφορά θα φανεί αμέσως και τότε είναι που θα τον ξενερώσεις απίστευτα. Να είσαι αληθινή για να είναι κι η σχέση σου αληθινή. Το να ξέρει ότι σε φέρνει σε οργασμό, ανεβάζει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση του κι έτσι η σεξουαλική σας ζωή μόνο καλύτερη μπορεί να γίνεται!

10. Μην το κάνεις επειδή πρέπει, αλλά επειδή θες

Αν δεν έχεις όρεξη για σεξ είναι προτιμότερο να το πεις παρά να ενδώσεις στις δικές του ορέξεις, γιατί η σεξουαλική σου πράξη μόνο μέτρια και συμβιβαστική θα είναι, πράγμα που θα τον ξενερώσει. Κάνε σεξ μαζί του όταν το θες κι εσύ το ίδιο με εκείνον. Μόνο τότε θα τα δώσεις όλα και θα παρακινήσεις και τον σύντροφο σου να κάνει το ίδιο!

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ